nakręcony w 1969r,a nawet formą przekazu nie odbiega od współczenej kinematografii. polecam.(z wyjątkiem fanów kina akcji,i wysokobudzetowej sieczki)
Tak, bo ty siedzisz w głowie fana filmów akcji. Od razu wiesz, że mu się nie spodoba. Jaki ty przenikliwy. Piękny ten czarno-biały świat, co?
nie powiedziałem że się nie spodoba.Sam również lubię kino akcji.Chodziło mi o to żeby jakiś napalony na horrory o zombie małolat lub miłośnik transformersów się nie zawiódł,sugerując się tytułem filmu.A twoja reakcja pouczająco strofująca i wszechwiedząca balansuje na krawędzi ignorancji.Pozatym jak "nielubiszforów" to na ch...komentujesz.
Nieelubieforow to rosyjskie nazwisko. Twoja wypowiedż była napisana w stylu
"nie rozumiesz ambitnego kina, a idzze ogladac amerikan paj". A poza tym nigdy nie widziałem tej słynnej wysokobudżetowej sieczki. Podaj tytuły, bo aż ciekaw jestem.
Wgl dlaczego wszyscy mówią, że jak ktoś jest niepełnoletni, albo lubi "Transformers" to jest od razu głupi, co??
to co zrozumiałeś to twoja sprawa.To co miałem na myśli to inna.To taka sama nadinterpretacja jak gdy komplementujesz wyglad swojej kobiety" jak ty dzisiaj pięknie wyglądasz"(stwierdzenie faktu) "a co? chcesz przez to powiedzieć że wczoraj wyglądałam źle?"(interpretacja wypowiedzi). a pozatym przeczytaj swój wpis"WSZYSCY MÓWIĄ..."jacy k-wa wszyscy??? Gwoli wyjasnienia-miałem na mysli tych którzy być może kupią lub zapłacą za film sugerując się tytułem i będą oczekiwali lekkiego kina sensacyjnego lub horroru o Zombie.Ja bym się wkurzył gdybym zapłacił za film który w tytule sugeruje np.ze jest to dramat, a w istocie byłby komedią romantyczną(których z zasady nie lubię).To tyle.I żeby nie było nieporozumień ze strony nadinterpretujących i dotknietych przez mój wpis (co może- podkreślam może sugerować pewien rodzaj ignoranctwa i niedowartosciowania)POLECAM TEN FILM WSZYSTKIM!!! bez wyjątku,tylko nie wypisujcie potem że nudny i beznadziejny...
Hmmm, ok, sory, mój błąd, ale nie sądzisz, że ktoś musiał by być kretynem, żeby kupić film bez dowiedzenia się o czym jest. Ja bym nigdy tak nie zrobiła....