W filmie tak wpsaniale razem wyglądali i oddawali tyle emocji.. wszystko było takie prawdziwe.. i doczytałam się, że byli parą przez trzy lata, potem się roztali i znowu zeszli, ale czy nadal sa razem to nie wiem... Napiszcie jak macie jakieś info:)
nie juz od ponad roku nie sa razem widywani..a szkoda, czytałam w 2008 roku wywiad z Ryanem w magazynie GQ gdzie powiedział :
"“I mean, God bless The Notebook,” Gosling says. “It introduced me to one of the great loves of my life. But people do Rachel and me a disservice by assuming we were anything like the people in that movie. Rachel and my love story is a hell of a lot more romantic than that.”
że jego miłosc i Rachel była najpiękniejsza jaką miał i że w rzeczywistości było o wiele bardziej romnatycznie.. czy coś takiego .. kto wie może jeszcze coś jest.. mam nadzieje bo Rachel wydaje się być fajna dziwczyną..
a dorzuce jeszcze "materiał źródłowy" ale to niecały wywiad(i troszke stary) http://justjared.buzznet.com/2007/10/17/ryan-gosling-gq-magazine/
W ,,Pamiętniku'' było widać i czuć chemię między nimi...i dlatego ten film tak pieknie przemawia do widzów.Jest taki magiczny:)))
Rachel i Ryan poznali się na planie tego filmu i od razu zaiskrzyło między nimi.Spotykali się prawie 3 lata,rozstali się na kilka miesięcy a później znowu zeszli.Chcieli sobie dać szansę,bo na prawdę się kochali.Podobno Rachel czuła ciągłą presję filmu ,,Pamiętnik''.Fani oczekiwali takiej wielkiej miłości między nimi i utożsamiania się z filmowymi bohaterami.Takie plotki,ale nie wiem czy prawdziwe.Pewne jest to,że uchodzili za jedną z najlepiej dopasowanych i kochających się par w showbisnesie.Pewnie rozstali się z powodu błahostek..i nadal do siebie czują ogromne emocje i uczucia.
Oglądałam na necie zdjęcia Rachel i Josha Lucasa (z którym teraz ona się spotyka..niestety) i nie widać tego szczęścia u niej,gdy jest z nim.Lepiej jej było pewnie z Ryanem.
a to filmik z rozdania MTV Awards od razu po premierze ,,Pamiętnika'' z początków ich związku...uwielbiam go
wygrali wtedy 1 miejsce za najgorętszy i najpiekniejszy pocałunek filmowy:)))
pewnie dlatego,że był prawdziwy..:]]]
http://www.youtube.com/watch?v=kTLDLWhgV1c