PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1120}
6,4 21 tys. ocen
6,4 10 1 20916
4,7 11 krytyków
Panna Nikt
powrót do forum filmu Panna Nikt
ocenił(a) film na 8
Gamxx

ciekawe spostrzezenie hehe cos w tym jest...

ocenił(a) film na 3
Gamxx

zaraz a gdzie to jest bo nie rozumiem, pokręcone, ksiązka też tak była choć czytalam ją chyba 10lat temu , a film dziś oglądam, ,,,,,,,muzyka w filme totoalna beznadzeja !!!aaa że niby od tego nastruj..fe

poland_gosik

Masz pojęcie o muzyce...

ocenił(a) film na 3
Gamxx

chyba chodzi o to ich mini spudniczki, o takie jakieś wrdowate kiecki, nie wiem, raz jest ona grzeczna zachukana panienka a raz jest dziwna grozna ,,,nie rozumiem filmu ani końca książke czytałam dawno chyba 10lat temu i chyba 1/3 nie rozumiem,,,widocznie nie wiem o co chodzi,,,

poland_gosik

gosik jesteś cool. Ale na polskim forum obowiązuje polska gramatyka. Koryguje to Polish Google ble ble

ocenił(a) film na 4
Gamxx

Ja miałam identyczną myśl! Całą książkę jak i film miałam jakies erotyczne skojarzenia:D Może to z powodu tej "miłości" dziewczeńskiej, która przynajmniej w książce miała konkretne rozwinięcie, idące w kiedynku cielesnej fascynacji...przynajmniej ja tak to zinterpretowałam:)

Gamxx

A mi się wydaje, że chodzi o to, że w pierwszych ujęciach w szkole w podkład dialogowy "wcina się" zniekształcone udźwiękowienie z wymienionego w tytule niemieckiego "kina akcji".. Dźwiękowcy mieli widać podczas pracy nie tylko "Pannę Nikt" na warsztacie ;)

Gamxx

Jeden z najzabawniejszych wpisów na FW. Dzięki za poprawienie humoru :)

ocenił(a) film na 8
Aristosek

Niby głupi wpis, a jednak nie. Trafne spostrzeżenie.

Gamxx

w ogóle filmy z lat 90' słabo znoszą próbę czasu. Estetyka między "Dynastią" a "nagim instynktem"- jakieś koszmarne garsonki z wypchanymi ramionami i fryzury a'la Aleksis, muzyka słaba, intryga na poziomie amerykańskiego hig skula