PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=868942}
6,7 141  ocen
6,7 10 1 141
6,0 2 krytyków
Papcio Chmiel
powrót do forum filmu Papcio Chmiel

Zygfyd de Fresko z Wiurkiem Pinezką A’Tomek: Co robisz? Wyrzucasz jedzenie?

Tytus: Już mi niepotrzebne. Najadłem się strachu.

Globa

To fantastyczna informacja, jesteśmy na forum w szoku...szkoda tylko że nie potrafisz racjonalnie oceniać filmów, psując w ten sposób oceny innym użytkownikom... 10 - arcydzieło, serio? Esencja i dziedzictwo światowej kinematografii? Ktoś chyba przez sentyment mocno popłynął, no chyba że dla Ciebie ten film to naprawdę arcydzieło i perła to już nic nie poradzę i współczuję... de gustibus non est disputandum..

ocenił(a) film na 10
Miguel_Cortez

Po pierwsze primo pisz za siebie, po drugie primo ocena dotyczy człowieka a nie filmu, po trzecie primo nic mnie nie obchodzi innych ocena po czwarte primo ultimo choooj cię obchodzi mój filmowy gust więc : Errare humanum est z towjej oczywiście strony

Globa

To tym bardziej się popraw skoro sam nie jesteś w stanie ogarnąć co właściwie oceniłeś, bo ocena którą wystawiłeś (10 - arcydzieło),jak i niniejszy wątek jest przypisana do filmu "Papcio Chmiel" z 2020 roku, a nie do osoby artysty Henryka Jerzego Chmielewskiego, widzę wychodzą błędy logicznego myślenia i czytanie ze zrozumieniem...adulescentia est tempus discendi, sed nulla aetas sera est ad discendum

Miguel_Cortez

Zluzuj rajty !