ten film jesli chodzi o budzet filmu do ogolnej jakosci filmu to poprost najwieksza kleska swiata...
Film nie wszedl do kin tylko prosto na dvd. Poprostu zenada, zenujace dialogi, zenujaca akcja i
scenariusz. Nie wiem jak Bruce i Forest mogli zagrac w takim gniocie... Chyba rezyser i
scenarzysta to ich dobry znajomy bo za hajs tak sie zblaznic majac taka renome to niemozliwe.
Naprawde darujcie se ten film. 1szy raz mialem odrazu po obejrzeniu filmu nieodparta ochote
usuniecia go jak najszybciej z komputera i tak tez zrobilem. TRAGEDIA !!!
Przestańcie pieprzyć.. Reżyser się starał i może chciał być doceniony przez kogo innego od was.. Gra aktorska w tym filmie to cudo więc nie wiem o co wam chodzi.. Sceny akcji niesamowite, efekty specjalne na najwyższym poziomie i trzymające w napięciu wątki czynią ten film genialnym..
PS: żartowałem, jest ch..owy
I człowiek czytając takie komentarze zastanawia się czy oglądać czy nie. Ciężko jest mi uwierzyć że tacy aktorzy zagrali w tak fatalnym filmie (wg was) więc obejrzę go - mam nadzieje że nie bd musiał przyznawać wam racji.
Reżyser zdecydowanie miał koncepcje jednak z wykonaniem trochę mu nie wyszło. Z jednej strony fajni bohaterowie, całkiem niezły klimat baru w środku nocy i może nawet sama akcja wewnątrz też by uszła. Niestety pojawia się tutaj całe mnóstwo zbędnych retrospekcji i delikatnie przynudzających dialogów. Film zdecydowanie nie na nocne seanse. Szkoda bo coś w nim było zabrakło jednak czegoś z jajem w scenariuszu.