tak mi się nasunęło skojarzenie po obejrzeniu filmu;-) a na serio - genialna muzyka, może aż za dobra dla tej produkcji. Dobra kreacja Oldmana.
Zależy od człowieka, według mnie samsung, ponieważ miałem możliwość porównać i wolę Androida i samsung galaxy s3 czy s4 według mnie wymiata, ale ludzie dzielą się na tych co wolą Apple i na tych co wolą Samsunga, nie da się tego pogodzić niestety, ponieważ każdy ma swoje preferencje, tyle ode mnie. Pozdro.
Ludzie !! - tu nie chodzi mi o to, który sprzęt wolicie. Nawiązuję do długoletnich batalii sądowych między wspomnianymi firmami o patenty, które to batalie mogły stać się inspiracją dla intrygi filmu.
Książka była napisana dużo wcześniej i tego akurat wątku nie można było zmienić więc odświeżyli technologie i wypada na w/w samsung vs apple; w samej ksążce wyglądało to raczej na Blackberry vs Motorola i nie tyczyło się to telefonów/smartphone'ów a palmtopów. Oczywiście konflikt dwóch założycieli to czysta fikcja, Blackberry to Kanada, Motorola USA a inny potencjalny producent palmtopów to HP (też USA)