Oo Ali się znalazła czy co? W drugiej części wyjechała i ... właśnie i co? Jak sądzicie co ona może robić tutaj?
Mi się wydaję , że może chce odnaleźć Huntera , ale nie wie , że on jest pod władzą demonów:)
Z racji, że mieszkam w Anglii poszedłem wczoraj na premierę filmu i powiem Ci, że Ali pojawia się w filmie tylko na 2 minuty :)
Niestety... Jestem tylko ciekawy jak skończą całą serię... Mimo, że Ali wystąpiła tylko na chwilę to i tak nasuneło mi się jedno zasadnicze pytanie i dziś muszę obejrzeć drugą część, bo cos mi tu nie gra ;)
nie wiem :) dla mnie to odgrzewany kotlet ten cały paranormal :) licze obejrzec paranormal entity :D
Jaki cel? Chyba dali ją tylko po to, żeby ktoś znajomy był. Dziwie się wgl, że w obsadzie nie ma Katie czy Micah (nie wiem jak odmienić to jego dziwaczne imie :D ).
Ali w filmie wyjaśnia tylko co oznacza ten symbol (trójkąt) i powie trochę o tych obrzędach wiedźm. Co mnie trochę dziwi, bo akcja tego filmu dzieje się w tym samym czasie co pierwsza i druga część :)