Paranormal Activity: Naznaczeni

Paranormal Activity: The Marked Ones
2013
5,0 19 tys. ocen
5,0 10 1 19306
3,2 5 krytyków
Paranormal Activity: Naznaczeni
powrót do forum filmu Paranormal Activity: Naznaczeni

I na ten też się nie wybiorę. Zobaczyłam przypadkowo spoiler w kinie, a potem się bałam usnąć.
Wolę nie wiedzieć jak straszny jest cały film.

cumartesi

Polecam pierwszą część. Jeśli kiedykolwiek się skusisz, to zacznij właśnie od tej. Warto :)

cumartesi

Zazdroszczę podatności na takie rzeczy. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio bałem się podczas seansu. Może na Event Horizon, ale było to parę ładnych lat wstecz. Teraz musi wystarczyć mi uczucie niepokoju. Chociaż takie Lśnienie czy Dziecko Rosemary zawsze robi swoje.

Troublesome

Ja bardzo mało oglądam horrorów o duchach. Ostatni jaki widziałam to Obecność - ale nie wiem czy mogę to nazwać "widzeniem", bo zamykałam oczy przez większość filmu. Z drugiej strony horrory typu Krzyk, Dom woskowych ciał i inne gdzie zamiast duchów są psychopaci, jakoś do mnie nie przemawiają.

cumartesi

Horrory o duchach są jednymi z moich ulubionych w tym gatunku. Nawet swojego czasu zacząłem sprawdzać całe serie jak chociażby Amityville. Slashery natomiast - to w większości nuda i bzdury. Kiedyś obejrzałem serię Piątku trzynastego, poddałem się po bodajże siódmej części. Dziwię się, że miałem aż taki głód filmowy.

Obecność aż tak mocno wali w głowę? Może pokuszę się i zrobię wkrótce nocny seans.

Troublesome

Mnie powaliło, ale byłam na tym w kinie sama... nocny seans. Potem bałam się wsiąść do samochodu, bo myślałam, ze coś na mnie wyskoczy z tyłu.

cumartesi

Hehe, paskudne uczucie. : )

ocenił(a) film na 3
cumartesi

Akurat serii Paranormal nie warto oglądać, nie ze względu na ryzyko przestraszenia się, a przez fakt, że jest fatalna. Zmarnowałabyś tylko czas;)

cumartesi

Ja na obecności w kinie ciągle łapałam się koleżanki ale kiedy oglądałyśmy razem PA to nie wiem czy przez klimat między nami cały czas się śmiałam i komentowałam logike bohaterów. Nie przestraszyłam się ani razu i nawet nie wiedziałam, że w tym roku wychodzi kolejna część. Widziałam straszniejsze horrory niż te.

użytkownik usunięty
Troublesome

Obecność dobry film bo przeraża a nie śmieszy. Polecam również Sinister - bardzo mocna pozycja. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
cumartesi

skoro nie oglądałaś to po co oceniłaś?

ocenił(a) film na 7
Troublesome

Wart obejrzenia ten Event Horizon? :)

lovely16

Cholera, nie lubię polecać. Szczególnie takich filmów. Gdy go oglądałem byłem nakręcony na sci-fi tego typu. Napięcie mnie zmiażdżyło. Możesz spróbować, a w razie rozczarowania dać mi po mordzie. : D

cumartesi

nie jest w ogóle straszny 1 część trzymała poziom jedynie dlatego że reklamowano ją jako na faktach po czym po premierze przynano że wszystko zmyślono...pozostałym powinienem chyba dać 10 za to że nie zasnąłem mimo że wynudzony byłem jak mops

ocenił(a) film na 5
cumartesi

Jak juz masz zamiar ogladac Paranormala to tylko 3czesc jest godna uwagi;-|

Oki_Oki

zgadzam się :D kocham horrory i powiem ze 3 częsci nawet sie wystraszyłam<3

cumartesi

Poszłam, bo obiecywaliście, że nie jest straszny - na szczęście poszłam z mężem, więc miał mi kto tłumaczyć z hiszpańskiego. I chociaż nie mam jakiś fobii, że coś na mnie wyskoczy itd,, to parokrotnie na filmie porządnie się wystraszyłam.

Ale chyba ja jestem tylko taka panikara, bo mojego męża nie ruszyło. Co więcej... na seansie była starsza babcia, przyszła sama i też mówiła, że oczekiwała czegoś więcej.

cumartesi

Ta starsza pani to pewnie jakaś kinomanka :D

cumartesi

Też nie oglądałam raczej tych filmów z serii paranormal act. Widzialam chyba tylko pierwszą część. W ogóle to ja myślałam, że to jakiś nowy film bo tak tylko kątem oka nazwa mi się narzuciła. Ktoś tu wyżej napisał ze z paranormal warto obejrzeć trzecią część, prawda to?

cumartesi

Jak oglądałam tylko 4 część i powiem tak: dla mnie to nie było straszne. Tylko w jednym momencie się przestraszyłam, a tak poza tym to tylko się nudziłam.

cumartesi

Czemu oceniłeś film jak go nie widziałeś?

naka1234

Przecież obejrzała "cumartesi ocena: 6 6 dni temu - Poszłam, bo obiecywaliście, że nie jest straszny - na szczęście poszłam z mężem"

patusssska

A to przepraszam. Nie czytałam wszystkiego chodź powinnam...

cumartesi

gimbaza w kinie... Paranormal Activity zdecydowanie nie jest najstraszniejszym horrorem jaki w życiu widziałem.

ocenił(a) film na 6
cumartesi

http://www.filmweb.pl/film/Grave+Encounters-2011-610178 to ja polecam to zestrasz sie ze strachu jak bedziesz sama oglądała:P

ocenił(a) film na 7
pawelec182

Grave Encounters ogladałem obie czesci dobry film, ale czy sie zesra, watpie

ocenił(a) film na 4
cumartesi

Powiem tak , po tej części raczej byś się śmiał jak byś oglądał 1-2

cumartesi

"Zobaczyłam przypadkowo spoiler w kinie, a potem się bałam usnąć.
Wolę nie wiedzieć jak straszny jest cały film." ... chyba sobie jaja robisz??

cumartesi

1 nie jest straszna,ale co kolejna część jest straszniejsza.