Zamiast zakończyć na 3 części to oni to ciągną dalej, druga Moda na sukces, bez przesady, co za dużo to nie zdrowo. Przyznam że film bardzo dobry, szczególnie 1, 2 część no i oczywiście 3 bo się dowiedzieliśmy o co chodzi ale już 4 i teraz ta 5 to jakaś parodia, nie powinny ujrzeć światła dziennego. To jest tylko moje zdanie.
Oglądałeś najnowszą część?bo seria poszła w naprawdę dobrym kierunku i dla mnie zaraz po dwójce i trójce to najlepsza cześć :)
w dobrym kierunku? to chyba żart o ile poprzednie paranormal były już słabe powiedzmy 3-4/10 to tu mamy doczynienia z nieporozumieniem. Film nie jest straszny, nie ma fabuły poprostu całkowita porażka. Nawet schemat odbiega od poprzednich filmów. Ludzie wychodzili z kina. Osobiście wybrałbym każdy inny film...
Jestem tego samego zdania.Z dobrego filmu o duchach , zrobili kichę o opętaniu.... Wcześniej to był bardziej realny , człowiek szukał jakiś poruszających się rzeczy na ekranie ,a teraz.... pffff .Żal wydanych pieniędzy na bilety
Otóż to, dobre podsumowanie ;). A o tej realności co wspomniałaś to po obejrzeniu 1 części miałem schizy w nocy bo film był naprawdę dobry i od początku do końca trzymał w niepewności bo nie było wiadomo co się dalej wydarzy. Tak jak wspomniałem powinni to zakończyć na 3 części bo z kolejnymi częściami ten film się staje coraz bardziej żenujący i to jest smutne :/