PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

To była najdłuższa godzina w moim życiu. Film gorszy od 1 i 2. Ten sam pomysł, ta sama
konwencja, to samo wszystko po kolei... Nudne jak cholera i nie wiem jak można się na tym
bać, zwłaszcza jak oglądało się pierwsze dwie części..

zbrestoslavski

Bac, jakl bac ale te wiedźmy na końcu to kiepski pomysł:/

TorcidaTiger

film ogólnie monotonny.. Jedynki jeszcze jakoś może tam się bałem trochę ale 2 i 3 już po prostu do przewidzenia.. strata czasu ot co.

ocenił(a) film na 7
owdziej

Dobry dźwięk, dobry ekran, późna pora - sam w domu - najlepszy horror w tym roku.

do autora, ogladales w kinie czy w niedzielne popoludnie ?

ocenił(a) film na 1
shinakol

oglądałem w domu, nie wiem czy w niedzielne popołudnie :D. To naprawdę słaby film. Kino by tego nie zmieniło, serio. Jedyny dobry motyw, co nie oznacza, że straszny, to prześcieradło, które się czai za tą opiekunką.
Jeżeli to jest najlepszy horror w tym roku to aż się boje o inne i z tego strachu aż nie obejrzę :O

shinakol

oglądałem w domu, o 1-3 w nocy jakoś, na 41 calowym telewizorze w odległości 3 metrów chcesz coś jeszcze wiedzieć?

ocenił(a) film na 2
zbrestoslavski

Pierwsze dwie części całkiem, całkiem. Trzecia - jak dla mnie - dno! Wtórne, mało straszne.

ocenił(a) film na 7
stankieboy

Paranormal Activity (1) oglądałem za pierwszym razem ze znajomymi, kompletnie na mnie nie zrobił wrażenia, jednak za 2 razem ,gdy oglądałem sam(na słuchawkach full reg) - siedziałem jak na szpilkach, i w przypadku "trójki", może nie było aż tak jak wcześniej, nie mniej jednak trzymał w napięciu. Było tam więcej strasznych scen jak to z prześcieradłem.
Patrząc wstecz na inne produkcje w tym roku, to jednak zrobił na mnie wrażenie. Oczywiście słabszy niż poprzednie części.
Wiadomo, skończyło się robienie filmu, rozpoczęło się robienie kasy.

ocenił(a) film na 4
shinakol

Jedynie motyw z prześcieradłem był ok, reszta mocno przeciętna.

ocenił(a) film na 7
Khamal

toć wiadomo było że to będzie podobne do 1 i 2 i nic nowego nie wymyślą to czego Wy się spodziewaliście ? fajerwerków ? ;p

ocenił(a) film na 1
shinakol

Ciekawe, które sceny jeszcze były straszne, oprócz tej z prześcieradłem :P