Kurcze nie chce się czepiać . Ale film miał troszke niedociągnięc . No dajmy naprzykład to że skąd oni w pokoju dziecięcym w roku 88' mieli laptopa .
to z pewnością nie był laptop. no przepraszam bardzo ale na pewno nie popełnili by tak śmiesznego błędu.
sądzę, że akurat te niedociągnięcie pozostawimy do możliwości następnego obejrzenia gdy dokładnie obejrzymy. albo po prostu ktoś kto się jutro wybiera niech się przyjrzy i podzieli się swoimi przemyśleniami
kamerka też nie za bardzo trafiona http://www.filmweb.pl/film/Paranormal+Activity+3-2011-605096/photos#picture-3
film ogólnie genialny ale przy takiej produkcji mogli sie postarać bardziej i dopasować do czasu w jakim sie akcja odgrywa
Gosi chodzi o to że film mógł być bardziej przystosowany do lat 80...ale no dłuższy mógł być.
owszem, mógł być troche dłuższy, ale zakończenie było fajne, zaskakujące, wszyscy na sali byli zdziwieni że puścili już napisy także za zakończenie duży +
u mnie również. chociaż ja ciągle czekałem na trailerowe sceny więc byłem bardzo zdziwiony.
oj kobiety drogie :) moim zdaniem dom dostosowany do tamtych realiów. przypominam, że żyją w dostatku dzięki babce. również to AMERYKA prawie w latach dziewięćdziesiątych...a nie Polska tych lat. wtedy to niebo a ziemia. mogli zapewne kupić co chcieli dzięki majątkowi ale i jest słynna kamienna budowa, spadzisty dach, ojciec spędza godziny w garażu, charakterystyczna kuchnia...fryzury. i popieram Ciebie Gosiu. film genialny :)
rzeczywiście co Ameryka to Ameryka, ale w sumie to są tylko detale, liczy sie ogólne wrażenie które z całą pewnością jest pozytywne ; D
Oczywiście że tak. Ja mam wielka nadzieje ze wyjdzie 4 część. Ale podobno to jest bardzo wątpliwe...
Katie go zje muahahaha. a tak na serio to pewnie go zabije...albo kurcze ten 'demon ' w nim zamieszka. to są tylko moje przypuszczenia
Katie ma zapewne jakiś niecny plan co z nim zrobić, albo ktoś jej kazał go wziąć..
Toby siedzi w Katie...przecież nie zabiła by od tak męża, siostry i męża siostry..