PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Kurcze nie chce się czepiać . Ale film miał troszke niedociągnięc . No dajmy naprzykład to że skąd oni w pokoju dziecięcym w roku 88' mieli laptopa .

ocenił(a) film na 8
kittenneverdies

to z pewnością nie był laptop. no przepraszam bardzo ale na pewno nie popełnili by tak śmiesznego błędu.

ocenił(a) film na 8
kittenneverdies

To chyba nie był laptop tylko coś innego.

użytkownik usunięty
kittenneverdies

no niestety czy to był laptop czy nie to z tego co zauważyłam ekran był płaski.

ocenił(a) film na 8

sądzę, że akurat te niedociągnięcie pozostawimy do możliwości następnego obejrzenia gdy dokładnie obejrzymy. albo po prostu ktoś kto się jutro wybiera niech się przyjrzy i podzieli się swoimi przemyśleniami

No zgadzam sie z tobą ! a zauwazyłaś ze chata też niezła jak na takie lata ?

użytkownik usunięty
kittenneverdies

kamerka też nie za bardzo trafiona http://www.filmweb.pl/film/Paranormal+Activity+3-2011-605096/photos#picture-3

I że niby 6h nagrywania?! to jest niemożliwe wszczegulności w 88'

użytkownik usunięty
kittenneverdies

film ogólnie genialny ale przy takiej produkcji mogli sie postarać bardziej i dopasować do czasu w jakim sie akcja odgrywa

Masz całkowitą racje . Film mógł być odrobine dłuższy...

ocenił(a) film na 8
kittenneverdies

Gosi chodzi o to że film mógł być bardziej przystosowany do lat 80...ale no dłuższy mógł być.

użytkownik usunięty
kittenneverdies

owszem, mógł być troche dłuższy, ale zakończenie było fajne, zaskakujące, wszyscy na sali byli zdziwieni że puścili już napisy także za zakończenie duży +

ocenił(a) film na 8

u mnie również. chociaż ja ciągle czekałem na trailerowe sceny więc byłem bardzo zdziwiony.

ocenił(a) film na 8

oj kobiety drogie :) moim zdaniem dom dostosowany do tamtych realiów. przypominam, że żyją w dostatku dzięki babce. również to AMERYKA prawie w latach dziewięćdziesiątych...a nie Polska tych lat. wtedy to niebo a ziemia. mogli zapewne kupić co chcieli dzięki majątkowi ale i jest słynna kamienna budowa, spadzisty dach, ojciec spędza godziny w garażu, charakterystyczna kuchnia...fryzury. i popieram Ciebie Gosiu. film genialny :)

sikorzak

W sumie masz racje...nie popatrzyłam na to z tej strony : )

użytkownik usunięty
sikorzak

rzeczywiście co Ameryka to Ameryka, ale w sumie to są tylko detale, liczy sie ogólne wrażenie które z całą pewnością jest pozytywne ; D

Oczywiście że tak. Ja mam wielka nadzieje ze wyjdzie 4 część. Ale podobno to jest bardzo wątpliwe...

użytkownik usunięty
kittenneverdies

Fajnie by było, jestem ciekawa co sie stanie z tym dzieckiem..

Katie go zje muahahaha. a tak na serio to pewnie go zabije...albo kurcze ten 'demon ' w nim zamieszka. to są tylko moje przypuszczenia

użytkownik usunięty
kittenneverdies

Katie ma zapewne jakiś niecny plan co z nim zrobić, albo ktoś jej kazał go wziąć..

ocenił(a) film na 8

Toby siedzi w Katie...przecież nie zabiła by od tak męża, siostry i męża siostry..

sikorzak

for fun kto wie. No ale po coś Toby'emu Hunter jest potrzebny...

użytkownik usunięty
kittenneverdies

pytanie tylko czego chce Toby...

zawładnąć światem , oczywiście

ocenił(a) film na 8
kittenneverdies

kobiety. słuchajcie. Toby chce wyłącznie pierworodnego syna bo został mu obiecany w zamian za majątek....tak samo pewnie inne upiory, którym kobiety z sabatu coś obiecywały. dostał więc odchodzi. pewnie tak jest.