PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605096}
5,8 50 tys. ocen
5,8 10 1 49926
4,8 14 krytyków
Paranormal Activity 3
powrót do forum filmu Paranormal Activity 3

Tam jak te dziewczynki mówiły 3 razy krwawa mary, tam on stał. Ale zanim to powidziały go nie było ale są ślady na ścianie dokładnie tam gdzie stał.

kajtekbomb

A w czasie filmu był tam szlafrok czy co?

ocenił(a) film na 8
kajtekbomb

Po pierwsze to ona bo krwawa Marry...a po drugie to stoi w miejscu ręcznika, ale jak się przyjrzeć w trailerze to czubek głowy jest w połowie wysokości obrazka, a ręcznik pod obrazkiem. zbieg okoliczności...

ocenił(a) film na 8
kajtekbomb

no i jeszcze jak ktoś się przyjrzał trailerowi to jak rodzina jest już u babci i Julie wychodzi z sypialni a Dennis zastanawia się co się dzieje to w drzwiach pojawia się babka...w trailerze jest taka czarna postać jak krwawa Marry w lustrze..

użytkownik usunięty
sikorzak

A w ogóle w filmie była scena jak dziewczynki wywołują krwawą mary? Chyba scena ta jest tylko na trailerze a w filmie robił to ten gość z tą małą.

ocenił(a) film na 7

wiele scen z trailera nie było w filmie :)

ocenił(a) film na 7
Malinx

..nie było tych scen z trailera,bo będzie Pa4?!? :-/

ocenił(a) film na 7
head_chef

mogło by być. ale bez SPOILER wiedźm SPOILER

ocenił(a) film na 7

ja widziałam wersje filmu gdzie dziewczynki wywołują krwawa mary

ocenił(a) film na 8
trolik_filmaniak

gdzie znalazłaś taką wersje?

ocenił(a) film na 7
haber0

isohunt uzytkownik jaybob,to chyba ta rozszezona wersja z tego co tu czytam, ale sceny z woda tez tam nie ma

trolik_filmaniak

Też właśnie oglądam wersję z neta SPARKS, i jest scenka z wywoływaniem Krwawej mary, przy czym Mary nie stoi w kącie tylko trzaska drzwiami

marckoza

Dokładnie, widziałam tą samą wersję.

kajtekbomb

Tak oczywiście , duchy zawsze pojawiają się gdy jest ciemno i znikają po chwili . Mam nadzieję , że nikt z Was w to nie wierzy , a oglądacie film poprostu dla przyjemności .

ocenił(a) film na 8
lukinis131

Wiele scen zostało pominiętych.

lukinis131

postawmy sobie pytanie jak mozna w to wierzyc ;) horrory "kręcone zwykła kamerą" mają by bardziej wiarygodne, ale coź ;)

ocenił(a) film na 6
kaisual

w wersji, ktora ja widzialam tez przy scenie z krwawa mery jest ten facet z katie. w ogole jak teraz przegladam zdjecia to nie widzialam ani jednego w filmie ;/

patiisia

no ale tak samo było z dwójką, zupełnie inny zwiastun był ;|

ocenił(a) film na 7
kajtekbomb

?
tej sceny nie bylo w filmie..

claus

xd

ocenił(a) film na 8
kajtekbomb

w wersji rozszserzonej są dwie sceny z wywoływaniem bloody mary ale nie ma tej z trailera. Zresztą wiele scen z trailerów pominięto (oblewanie wodą Toby-ego, wizyta demonologa itp), tak samo jak jest kilka zakończeń PA1