Z opisu mozna wnioskowac ze te zdarzenia mialy naprawde miejsce tylko ze jest to film rezyserowany. Mnie to tez wprowadzilo w blad ale juz znalazlem info.
Male przeklamanie w opisie, bo to bylby jedyny mocny dowod video na istnienie duchow :D
Ktore oczywiscie istnieja ale nie zaklocaja naszego wymiaru.
Jesteście w dużym błędzie jeśli nie wierzycie w duchy, czy demony. Nawet Kościół potwierdza istnienie takich istot!!!
Osobiście znam kilka osób, które miały nieszczęście spotkać się z takim czymś.
Demony i duchy istnieją naprawdę. Siedzą w naszych zwojach mózgowych. Każdy takiego ma - tylko każdy ma innego i nie każdy zdaje sobie z tego sprawę. Ja swojego kurewsko nie znoszę... Ale co zrobić :(
Oczywiście, że duchy istnieją. Mi tydzień temu umarł dziadek i od tamtej pory był u mnie dwa razy. Nie widziałam nikogo, ale wyraźnie dał o sobie znać. Już prawie spałam, kiedy szturchnął mnie w ramię i po chwili drzwi do pokoju same się otworzyły. Pewnie sobie wyszedł:) Na następna noc miałam to samo:)
Parę miesięcy temu zaczęły mi znikać marchewki z kuchni ;/ ...lokalny egzorcysta stwierdził, że to zły duch królika, którego pochowałem pod drzewem obok domu parę lat temu... po obejrzeniu filmu postanowiłem nie czekać więcej... wykopałem jego zwłoki (poczułem wtedy dziwny... smród hmmm), posypałem solą, a na końcu spaliłem suczysyna...
...do dziś się zastanawiam ...co on odemnie chciał?...??...???
...co do wiary w duchy - wiem tyle... że nie wiem nic ;] - jak do tej pory nie zdobyłem na tyle odwagi, by urządzić jakiś seans spirytystyczny z prawdziwego zdarzenia .....a nawet jakby - to wątpię bym przekonał do tego swoich znajomych heheh :P ...