Swego czasu wszyscy mainstreamowcy o tym gadali. Czy to naprawdę jest takie suche, jak
opis? Czy może jednak to coś dobrego?
osobiście uważam, że ten film jest jednym z lepszych horrorów. przestraszył mnie nawet :D ale to moje zdanie, wiadomo, że kazdemu podoba się co innego. pozdrawiam ;)
Też się z tym zgadzam... gdy pierwszy raz to oglądałem, bałem się - i to na poważnie. Tak więc krytyka ze strony "jakiejś tam" pseudo - grupy społecznej nie jest żadnym wyznacznikiem jakości tego filmu. Mi i zapewne wielu ludziom się podobał - zdecydowanie warto obejrzeć.
Zgodzę się z przedmówcami. Wystarczy się wczuć i mieć świadomość, że takie rzeczy są możliwe, a strach gwarantowany, a nawet niemożność uśnięcia ;)
PA to na pewno miła odskocznia od horrorów z japońskimi duchami lub amerykańskich siekanek ;) Nie jest to nie wiadomo jakie arcydzieło, ale gdy zrobi się fajny klimat (polecam oglądać w środku nocy, samemu bądź z jeszcze bardziej bojaźliwymi koleżankami) to ten film faktycznie może zadziałać na psychikę :)
Dokładnie !
Film zrobiony bardzo realistycznie, można odnieść wrażenie ze ta historia wydarzyła się naprawdę. Na tym własnie polega fenomen Paranormal.
Zdecydowanie polecam !