Przyznam że to jeden z niewielu horrorów których bałam się oglądac... 1 częśc najlepsza, 2 tez nie
najgorsza, natomiast 3&4 taka sobie.. :|
Oglądałam sporo ;] natomiast fenomen Paranormal polega na tym, iż ukazane jest "codzienne" zycie mieszkanców i stopniowe straszenie ich przez rózne paranormalne istoty... i możliwe dlatego potem strach chodzic w nocy po domu ;]
dokładnie, ludzie źle interpretują ten film, wszyscy liczą na masę efektów, potworów i Bóg wie czego. Zgadzam się się z koleżanką, fenomen tego filmu polega na jego "prostocie" i tego że porusza on temat demonów, a ja mimo iż nie wierzę to nigdy nie próbował bym wywoływać duchów.
Tego filmu się nie interpretuje bez jaj :) Jest wiele filmów o duchach ale większość zj* bana, ja zaś namawiam ludzi by wywoływać duchy albo zrobić coś w tym stylu, gdybym zobaczył ducha albno ruszające sie przedmioty to pewnie dobrowolnie zgłosiłbym się do psychiatryka
Nie uwierzę Ci. Ktoś kto oglądał sporo horrorów by czegoś takiego nie napisał. To nie jest prostota tylko prostactwo, u mnie to jest jeden z niewielu horrorów które musiałem się męczyć by dotrwać do końca, ale wiedziałem że warto... w sumie mógłbym obejrzeć ostatnie pół godziny i nic bym nie stracił
każdy inaczej interpretuje, mózgi mamy takie same ale każdy korzysta z innej "ilości"
Ja skomentowałam swoje odczucia.
Oglądałam dużo horrorów, jednak niewiele (np. Paranormal) mnie tak przestraszyły. Może ciebie akurat nie ruszyły, ale mnie tak