PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128501
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Przyznam że to jeden z niewielu horrorów których bałam się oglądac... 1 częśc najlepsza, 2 tez nie
najgorsza, natomiast 3&4 taka sobie.. :|

ocenił(a) film na 4
themeery

niewiele w takim razie chyba horroró oglądałaś

kryszti

Oglądałam sporo ;] natomiast fenomen Paranormal polega na tym, iż ukazane jest "codzienne" zycie mieszkanców i stopniowe straszenie ich przez rózne paranormalne istoty... i możliwe dlatego potem strach chodzic w nocy po domu ;]

ocenił(a) film na 10
themeery

dokładnie, ludzie źle interpretują ten film, wszyscy liczą na masę efektów, potworów i Bóg wie czego. Zgadzam się się z koleżanką, fenomen tego filmu polega na jego "prostocie" i tego że porusza on temat demonów, a ja mimo iż nie wierzę to nigdy nie próbował bym wywoływać duchów.

ocenił(a) film na 4
killerek132

Tego filmu się nie interpretuje bez jaj :) Jest wiele filmów o duchach ale większość zj* bana, ja zaś namawiam ludzi by wywoływać duchy albo zrobić coś w tym stylu, gdybym zobaczył ducha albno ruszające sie przedmioty to pewnie dobrowolnie zgłosiłbym się do psychiatryka

ocenił(a) film na 4
themeery

Nie uwierzę Ci. Ktoś kto oglądał sporo horrorów by czegoś takiego nie napisał. To nie jest prostota tylko prostactwo, u mnie to jest jeden z niewielu horrorów które musiałem się męczyć by dotrwać do końca, ale wiedziałem że warto... w sumie mógłbym obejrzeć ostatnie pół godziny i nic bym nie stracił

ocenił(a) film na 10
kryszti

każdy inaczej interpretuje, mózgi mamy takie same ale każdy korzysta z innej "ilości"

kryszti

Ja skomentowałam swoje odczucia.
Oglądałam dużo horrorów, jednak niewiele (np. Paranormal) mnie tak przestraszyły. Może ciebie akurat nie ruszyły, ale mnie tak

ocenił(a) film na 4
themeery

nie wiem jak to mozliwe ale spoko