Jestem pewny ze Lady Zgaga oglądała ten film kilka razy.
Czerpie garściami z tamtych lat. Zapomniała tylko że lata 80-te dawno się skończyły.
Film chwilami trochę ciężki .Ale muzyka sama się broni.
Rocky Horror Picture Show pewnie też widziała nakręcony w ,75 a i na festiwalach tzw darkindependowych w europie chociaż pewnie w usa też bywała. Więc tak wszystko na niej jest mocno wtórne tylko ma to dobre strony - jak taka gaga popromuje ciuchy to zaczną je szyć w chinach na ludzką kieszeń i niemcy angole a zwłaszcza japońce przestaną z nas drzeć kase
Idąc dalej w przyszłość, jak już Chinole wyprą wszystkich konkurentów, którzy tak z nas zdzierali kasę i zaleją światowy rynek swoimi produktami, niszcząc przy okazji światowe gospodarki. Wtedy zedrą z nas demokrację i będziemy wszyscy chodzić w jednakowych szarych mundurkach.
Jeny no i co z tego? xD Każdy ma prawo inspirować się czym chce 0_o Mnie się ten styl podoba.
A film doskonały! ^^ W sumie oglądałam go, bo Maniek tam gra, ale się okazało, że z innych powodów też warto .
A przepraszam to źle? Oczywiście, że czerpie z tego filmu i z tych wydarzeń (jak myślisz skąd jej przydomek "Mother Monster"). Nigdy się zresztą nie ukrywała, że inspiruje się kulturą draq. Bo też i ma ku temu powody, poczytajcie sobie czym kultura draq w ogóle jest, to może zorientujecie się co Gaga tak naprawdę bierze w cudzysłów.