W mojej opinii ,,Pasja" to film idealny pod każdym względem... Brawa dla Mela Gibsona...
Wincenty może jest ateistą. Ale ogółem ja jako katolik przyczepie się do ciebie: argumenty.
Skoro napisałem,że film jest dla mnie idealny,oznacza to,iż spodobało mi się w nim wszystko,czyli aktorstwo,scenariusz,muzyka,it d.... Takie są moje argumenty... Poza tym ,,Pasja" ma w sobie to coś...
bardzo dobrze ze powstal ten film poniewaz bardzo dobrze zostaal w nim ukazana meka Jezusa za nasze grzechy polecam go wszystkim bo moze naprawde zmienic duzo rzeczy w naszym zyciu i nie rozumie ludzi ktorzy oburzaja sie za sceny w ktorych jest duzo krwi przeciez tak bylo naprawde!!!On naprawde tak dal nas cierpial:(a my nic z tym nie robimy
bardzo dobrze ze powstal ten film poniewaz bardzo dobrze zostaal w nim ukazana meka Jezusa za nasze grzechy polecam go wszystkim bo moze naprawde zmienic duzo rzeczy w naszym zyciu i nie rozumie ludzi ktorzy oburzaja sie za sceny w ktorych jest duzo krwi przeciez tak bylo naprawde!!!On naprawde tak dal nas cierpial:(a my nic z tym nie robimy