Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242188
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

Witam

użytkownik usunięty

JEDYNY BÓG W DZISIEJSZYCH CZASACH TO FORSA.WSZYSTKO SIĘ WOKÓŁ NIEJ KRĘCI.KOŚCIÓŁ,WATYKAN,HOLLYWOOD,POLITYKA,KATASTROFA W SMOLEŃSKU,MEDIA.BANKI KRĘCĄ KASĘ NA GŁUPOCIE LUDZI I WYCISKAJĄ ILE SIĘ DA(WYWOŁUJĄ KRYZYSY JAK W AMERYCE CZY GRECJI).POLITYKAMI,MEDIAMI,KOSCIOŁEM PRZECIEŻ KTOŚ STERUJE.MYŚLICIE,ŻE LUDZIE SAMI Z SIEBIE PIERDOLĄ TAKIE GŁUPOTY.CZŁOWIEK BIEDNY CHCE BYĆ BOGATSZY,BOGATY JESZCZE BOGATSZYM DLATEGO NIE WARTO W NIC WIERZYĆ I BYĆ GORLIWYM KATOLIKIEM OBRAŻAJĄCYM WSZYSTKICH DOOKOŁA(RYDZYK),CZY ISLAMSKIM TERRORYSTĄ ZABIJAJĄCYM SIĘ DLA ALLACHA(BINLADEN),TO MUSI BYĆ GŁUPOTA.DAĆ SIĘ ZABIĆ DLA BOGA ŻAL.ŻYJ UCZCIWIE,WSPOMAGAJ BIEDNYCH,NIE OBRAŻAJ INNYCH I BOGAĆ SIĘ UCZCIWIE,NIE MÓWIE PRZECIEŻ,ŻE PIENIĄDZE ZAROBIONE UCZCIWIE TO GRZECH,BO W KOŃCU TRZEBA OPŁAĆ GAZ,PRĄD,MIESZKANIE I TELEFON.ALE WIĘKSZOŚĆ LUDZI BOGATYCH ZAPOMINA O RODZINIE,ROZBIJA MAŁŻEŃSTWA I OKRADA BIEDNIEJSZYCH OD SIEBIE.PIS I PO WYWOŁAŁY KONFLIKT KŁÓCĄC POLAKÓW PRZEZ CO DOPROWADZIŁY DO KONFIKTÓW W RODZINACH MĄŻ GŁOSUJE ZA TYM ŻONA ZA TYM,KOŚCIÓŁ NISZCZY MŁODYCH POZBAWIONYCH PERSPEKTYW LUDZI WLICZAJĄC TO TEŻ PODATKI I SEJM PRZEZ CO LUDZIE WYJEŻDZAJĄ ZA GRANICĘ,BO MÓWIĄ DOŚĆ PIERDOLE TO JADĘ NA LEPSZE ŻYCIE,KTÓRE CZASEM OKAZUJE SIĘ GORSZE NIŻ W POLSCE(OBOZY PRACY WE WŁOSZECH).CZASEM MAM TEGO KURESTWA CO TERAZ DZIEJE SIĘ NA ŚWIECIE SERDECZNIE DOŚĆ.POZDRO

Człowieku, ogarnij się:
1. Katastrofa w Smoleńsku to "katastrofa" tylko z nazwy, to byl zamach.
2. Człowiek biedny chce być bogaty... heh, no jak ktoś nie ma perspektyw, to jeszcze co, mamy mu zakazać marzeń?
3. Z Usāmy bin Muḥammad bin `Awaḍ bin Lādina jest taki sam terrorysta jak z Georga Busha -> pierw kompani od szklanki, rodzina Bush'ów narobiła sobie długów u rodziny Ladena, no i jak tutaj spłacić dług...hmm zrobimy z niego terrorystę, obwinimy go za atak na WTC(nasz atak, przy okazji spłoną długi zapisane w papierach, weźmiemy sobie ukryte złoto - ukryte rezerwy w złocie, dostanę poparcie ludności i zaatakuje Irak, i wszyscy się wzbogacimy - i ja i moi kumple z kompanii naftowych/prywatnych agencji ochrony [BlackWater USA -> exMercenaries]).
4.",NIE MÓWIE PRZECIEŻ,ŻE PIENIĄDZE ZAROBIONE UCZCIWIE TO GRZECH", hmm. czyżby jam się przesłyszał? Od kiedy ateista uznaję pojęcie Boga, grzechu?
5. To wina ludzi w związku, że rozmawiają o polityce...
6. To zależy... niektórzy pojechali zagranicę i znaleźli lepsze życie (np. mój brat), a niektórzy przyjechali i się przejechali, bo nie było tak cudnie, bo trzeba było zapierdalać!!! I wcale nie musieli trafić do obózów pracy... wystarczył tylko szef który jest źle nastawiony do Polaków, i sami Polacy, którzy sprzedadzą cię za darmo...
7. "CZASEM MAM TEGO KURESTWA CO TERAZ DZIEJE SIĘ NA ŚWIECIE SERDECZNIE DOŚĆ", co ty sam jeden zrobisz? NIC! Ja też nic nie zdziałam... więc co mam się powiesić? Bombe pod sejmem zamontować? Strzelać do przypadkowych przechodniów na ulicy?
Nic z tych rzeczy, po prostu mam na to wyjebane! Niech się dzieje wola Nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
7.

freeXtreme

Nic z tych rzeczy, po prostu mam na to wyjebane! Niech się dzieje wola Nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.

Niestety trzeba żyć dalej, nie udręczać się, korzystać z życia, póki to jeszcze możliwe. Mam dla Ciebie radę: może tak dla odmiany zamiast tracić czas na rozpowiadanie rzeczy w Internecie, porozmawiaj z bliskimi, albo nie wiem znajdź sobie dziewczynę...
bo to jest strata czasu(pewnie to trochę czasu zajęło, napisanie takich bredni), pieniędzy (prąd), i co najważniejsze szacunku(70% czytających chciałoby Ci michę wyklepać)...

użytkownik usunięty
freeXtreme

Zamach i pewnie usłysze,że Tusk wszystkich powybijał to się nazywa polska mentalność i przesłanie rydzyka,nie uznaje boga grzechu kasy ,bo z czegoś żyć trzeba tylko trzeba te pieniadze zarabiać uczciwie i nie kraść gdzie popada(oglądałeś galerianki,blokersów to poazuje współczesną młodziez ja nie chce,aby tak w przyszłości skończyć ja czy moja rodzina) i tak jestem ateistą,bo nie daje się ogłupiać naciagaczą tzn ksiażą z tram i radiu maryja co uważam za największe zło,które spotkało Polskę.trzeba cieszyć się chwilą, ludziom,pomagać i postępować uczciwie to trafisz tam gdzie masz trafić po śmierci,to moja droga życia i wyraziłem tu swój pogląd,że nie ma skutku bez przyczyny,też byłem za granicą i dobrze mi się powodziło,dziewczyne raz się ma raz nie różnie bywa,Bush to fakt tu sie z toba zgodze wojna o ropę,ale nic nie mówiłem o Bushu,jakich bredni poprostu takie jest życie
Być uduchowionym, czy mieć pociąg do mamony
Pieniądz bogiem tego świata, tak pomyśli tylko chory
Lecz wielu tak myśli, zbyt wielu epidemia
Zbyt wielu nie ma zasad i skrupułów i bez cienia
Zażenowania jeden drugiemu zasłania
Upragniony cel o to, ludzkości dramat
Priorytet to konsumpcja, to świat umarłych dusz
Widzę co rusz tych co nie czują trwogi
Plują na ubogich, którzy są tak bogobojni
Panie, bądź dla nich hojny o mnie też czasem wspomnij
Dziś już nikt nie poluję tylko po to by przeżyć
Zaostrzone apetyty psują ludzi niestety
Tak nie doskonały jest śmiertelnik, czy wiedziałeś?
Czy do życia powołałeś, ten kolejny gatunek?
Bym ja go musiał nazwać, że to zwierzę w ludzkiej skórze
Znaczna część to tchórze, kolejna zwyrodnialcy
Są ich całe masy, podzieleni na klasy
Czy słyszysz te hałasy, te masowe protesty
Czy człowiek musi niszczyć tylko po to by przeżyć?
Wciąż nie chcę w to wierzyć, ten świat nie może przetrwać
Jeśli takie wydarzenia wciąż dominują w mediach
Raczej dramat nie komedia, to wybuchnie jak Etna
Słowa z ulicy, getta, o których nikt nie pamięta
Tylko ja chcę tu przetrwać, mimo własnych słabości
Braku doskonałości, chcę tu żyć pragnę być mocny
Stanowczy lecz dobry, chcę miłości nie wojny
Dla mych ludzi pokorny i dla tych, którzy znaczą
Więcej niż ja, z ich wiedzą się zaznaczą
Na kartach historii, zrobią coś dla ludzkości
Tymczasem ja będę przybijał ludziom na koncertach piątki
To jak znak pojednania jak poczucie wspólnoty
Dziś nie w głowie głupoty, to głęboka refleksja
Bo egzystencja intryguję i nie chce przestać RPS PANIE.

-Co robisz jak się wkurzysz?
-Naciskam Caps Lock.