Pasja

The Passion of the Christ
2004
7,5 242 tys. ocen
7,5 10 1 242212
6,8 42 krytyków
Pasja
powrót do forum filmu Pasja

passion

ocenił(a) film na 10

bardzo dobry film super wykonany gibson zrobil dzielo juz drugie w swej karierze rezyserskiej po braveheart bardzo realistyczny film, we wczesniejszych filmach religijnych zewiazanych z jezusem czy wogole z innymi motywami religijnymi brakowalo mi takiej prawdziwosci (to bylo jak teatr) a tu w tym obrazie Mela G. jest pokazane jak by to sie dzialo naprawde polecam ogladanie w kinie, moniki belluci nie poznalem jakas taka chłopska jest strasznie i szatan tez był git

ocenił(a) film na 1
Alfa_und_Omega

Chcialam odpowiedziec krotko, ale znowu sie nie udalo - nowy filmweb no zmusza do solidniejszej ekspresji. Niemniej i tak sie ogranicze, bo do powiedzenia na twoj komentarz mam tylko tyle:

GIT SZABES.

Alfa_und_Omega

O filmie piszesz lakonicznie, więc zwrócę uwagę na stronę merytoryczną- nie jest to drugi film w karierze reżyserskiej Mela. W kwestii teatru- dla mnie więcej w tym realizmu. Teatr kieruje się innymi zasadami. MZ resztą to synonim sztuczności często0 w takiej formie chyba nie używasz owego określenia, wnioskując z kontekstu. Pani Mon. wygląda jak zawsze, więc nie wiem czemu jakieś poroblemy Ci identyfikacja sprawiła. ..."szatan tez był git"- no ...cóż.... )kreatywne(.