dawno nie widziałem głupszej fabuły filmu.. totalny bezsens.. film dla ludzi lubiących oglądać masakre i dużo krwi. 3/10
jaka masakra?? jaka krew??totalny bezsens??to ty chyba bezsensownego filmu nie widziales. film jest dobry, wedlug mnie nawet bardzo, wreszcie widzialem w filmie sekcja zwlok ktora jest zblizona do realiow pracy medyka sadowego. Dla ludzi ktorzy nigdy nie byli na sekcji zwlok (a ja bylem dwa razy w czasie studiow) obraz ten moze wygladac na "masakre" i moze byc mocnym przezyciema ale nie ze wzgledu na hektolitry krwi, ktorych tam nie ma, czy fruwajace organy.Po prostu ten film pokazuje to, co dla wiekszosci ludzi jest nieznane i dlatego jest tak "straszny", bo ludzie co do zasady nie wiedza jak wyglada sekcja zwlok. moze ty mdlejesz na widok krwi??albo wnetrznosci??i dlatego piszesz ze film jest bezsensowny...
nie, po prostu zabawa z jaranie marichuany, i bawienie się z kolegami w szpitalnej piwnicy w cięcie trupó dla mnie jest bezsensu, i w ogóle nie realistyczne..dla tego fabułe uważam za bezesnsowną. (ciekawe skąd wogle brali tych trupów do zabawy ze nikt nie zauwazył ze znikneli ) W jakim szpitalu/szkole można by takie coś zrobic.. ?!
widzisz :) nigdy nie byles na sekcji zwlok :)) nie wiem czy wiesz ale w Polsce nie urzywa sie skalpela, tak jak w tym filmie, tylko zwyklych nozy kuchennych :) a jedzenie kanapek przy otwartych zwlokach to normalka.
zgadzam się film jest żałosny, a zwłaszcza to że ich wybryki dzieją się w murach szpitala na oddziale rzekomo zamkniętym
Ten film jest idiotyczny .... pomysł może i niezły na idealną zbrodnię, ale reżyser chyba do nie końca wiedział co chce pokazać... sekcje zwłok, rżnięcie się grupy ludzi czy eksperymenty związane z perfekcyjnym zabójstwem....???
Rozśmieszył mnie ten film, a powinien przerazić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!