Patologia

Pathology
2008
6,6 35 tys. ocen
6,6 10 1 35002
6,2 6 krytyków
Patologia
powrót do forum filmu Patologia

jest przyciagnac widza do kina bazujac na kontrowersji. Ten film to marny zlepek wulgarnego seksu, wybebeszonych truposzy i strumieni krwi, a wszystko podane na jednej tacy. Jesli ktos gustuje w takich daniach to zycze smaczego.

ocenił(a) film na 10
patrick_ko7

Jak już gdzieś napisałam film przeznaczony do inteligentnych odbiorców, bo nie chodzi tu o seks i trupy. Jak chcesz coś takiego to obejrzyj sobie pierwsze lepsze filmy typu gore a ujrzysz właśnie płytkie sceny nekrofili, gwałtów itp. Polecam Nekromantik, ale ostrzegam, że może Ci psychika siąść. : ) 'Patologia' jest czymś więcej niż, jak to ująłeś, "marnym zlepkiem czegoś tam". No, ale mówię. Film przeznaczony dla wąskiego grona odbiorców.

Ppgn

Niech zgadne: tak inteligentnych odbiorców jak ty. Jezeli taka opinia zawyza twoja somoocene to nie mam nic przeciwko bys ja w sobie pielegnowal. A odnosnie filmow typu 'nekromantik' to rozumiem, ze jestes milosnikiem i wszystkie obejrzales i psycha ci nie padla jak widac na zalaczonym powyzej obrazku w formie szufladkujacego ludzi o innym guscie komentarza. Szkoda, ze kazdy kto uwaza ten film za dno jest w twoim przekonaniu 'nie inteligentny' = debil. No ale niektorzy musza zyc w swoim zaszufladkowanym swiecie, w ktorym brak prawa do odmiennych gustow, opinii, orientacji i zachowan.

ocenił(a) film na 10
patrick_ko7

To nie zgaduj, bo Ci źle wychodzi. Poza tym jak już piszesz do mnie to przynajmniej w rodzaju żeńskim.
Nie, nie jestem 'miłośniczką' takich filmów, kolega polecił to obejrzałam, ale zbytnio mnie nie przekonał. To o nekromantik można mówić, że to marny zlepek wulgarnego seksu z trupami itp. Poza tym nie napisałam, że człowiek nie inteligentny jest debilem, sam sobie to dopowiadasz. Niektórzy muszą się jeszcze trochę wysilić, żeby film zrozumieć i nie mówię, że to debile. W ogóle ja oceniam film a nie ludzi, którzy go oglądają, Nie podobał się? Trudno. Ja piszę dlaczego zazwyczaj tak jest. Sama miałam przypadki, że dopiero po którymś razie oglądania filmu dopiero do mnie dotarł. Więc czasem też zdarza mi się być nie inteligentną. : )
Żyję w realnym świecie i przecież Ci nie bronię mieć inny gust, opinię itp. Ja tylko dyskutuję. ; )