PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=589034}

Percy Jackson: Morze potworów

Percy Jackson: Sea of Monsters
2013
6,3 58 tys. ocen
6,3 10 1 58402
4,2 17 krytyków
Percy Jackson: Morze potworów
powrót do forum filmu Percy Jackson: Morze potworów

<Może zawierać spojlery>
Bo przecież to musi być kontynuacja tamtego gniota, prawda? Nie mogli zmienić wieku herosów.
Niedawno (dzisiaj w nocy xd) przeczytałam książkę i jestem nią zauroczona. I po zwiastunie
widać, że reżyser starał się nie odchodzić od fabuły tak bardzo jak jego poprzednik. Owszem,
Grover nie będzie w sukni ślubnej (co za pech! ;c), ale przynajmniej większość innych faktów się
zgadza (termos, taksówka, WYROCZNIA (w końcu!), sosna, Annabeth jest blondynką).
Na pewno obejrzę, chociaż mam wielki żal, bo seria jest podobna do Harry'ego Pottera - pokazuje
upływ lat, od 12-latka. A tu koleś prawie dorosły...

ocenił(a) film na 4
myMyself

Oj tam, Lerman wygląda dość młodo. Tylko jak będą kręcić w tym tempie, to może się nie wyrobić przed czterdziestką...

ocenił(a) film na 1
nikike

Wg mnie, mógł zagrać w serii "Olimpijscy Herosi", a nie "Percy Jackson i bogowie olimpijscy". Wiek mnie dość irytuje, akurat w tym wypadku.

ocenił(a) film na 4
myMyself

Bez przesady...

myMyself

super film DLA DZIECI! I Stare zapyźiałe przemądrzałę konie, lepiej by było gdyby nie wylewali tutaj swoich żalów, tylko zrobili coś pożytecznego Wiecej dystansu!

ocenił(a) film na 1
guga_buzka

Seria jest między innymi o zmianie światopoglądu - jak to się zmienia od dziecka.