Moim zdaniem powinni zrobić tak że Jason spadł na ziemie i wtedy był rok 3001. Nikt nie może poradzić sobie z Jasonem więc wysyłają kogoś w przeszłośc by uratował Alice (bochaterka 1 części) . Gdy ją ratuje i sprowadza do swojego świata Alice walczy z Jasone i przez "przypadek" Alice włącza ten wehikuł i cofają się do czasów średniowiecznych (rycerze, madzy te sprawy) i tam będzie masakra a na koncu Alice zginie a jakiś mag sprowadzi Jasona do roku 3001. I będzie XII część. xD
moim zdaniem powinni zrobić świetny horror nad jeziorem. pierwsze częsci były najlepsze. może fremake 2 lub 3 lub własna fabuła. to by było njalepsze rozwiązanie
ZIOMUS TY JESTES CHYBA SZALONY TAK BANALNEJ FABULY NIE WYMYSLILI BY NAWET BRACIA WAYENS MOIM ZDANIEM TA FABULA POWINNA ROZGRYWAC SIE OD CZESCI 8 KIEDY JASON ZOSTAL ZALANY PRZEZ TE KWASY I ZAMIENIL SIE W DZIECKO.A TAK NA PRAWDE TO TA KLIENTKA MIALA HALUNY BO W KONCU WSTRZYKNELI JEJ JAKIS KOMPOCIK.A JASON JAK TO JASON PRZEZYL ODPADY SCIEKOWE I POWROCIL NAD CRYSAL LAKE PO NASTEPNE OFIARY HEHE.I MOIM ZDANIEM POWINIEN ZMIAZDZYC CZACHE GLUPIEMU TOMMIEMU.DOBRE A NIE JAKIES SREDNIOWIECZE MOZE JESZCZE BY WALCZYL DLA ZAKONU KRZYZACKIEGO PRZECIWKO ZAWISZY WALNIJ SIE W LEB ZIOM PEACE JASONO MANIAKOM
Nie powinni juz więcej kręcic filmów z tej serii bo juz nic jej nie uratuje.
Dla mnie ta seria skończyła sie na 4 części, wszystkie 4 pierwsze odcinki lubię.
Piąta część pomyłka -mordercą jest ktos co sie podszywa pod Jasona
POtem od 6 części mamy nieśmiertelnego Jasona co już wszystko popsuło. Od 8 części to juz jest szmira maksymalna.
Seria halloween lepiej sie prezentuje jako całość, choć tez
najlepsze jej części to 1,2,4 i 5
(wiadomo 3 jest o czyms innym) ale 6,7 i 8 nie są tak słabe jak Piatki 8,9 i X
Po tym co zobaczyłem w "Jason X" to wole tego filmu nie oglądać. Co prawda oprócz "Jasona X" nie oglądałem żadnej części "Piątku..." ale z tego co słyszę to to tak jak "Batman i Robin" do np. "Batman: początek", albo któregokolwiek Batmana Burtona :/
Do "Ultor"
((oprócz "Jasona X" nie oglądałem żadnej części "Piątku..."))
Czyli tak Naprawdę Nic nie oglądałeś !!
Czyli Malo wiesz o Piątku 13 !!
Ale mam nadzieje że już wiesz że to nie Kolejna cześć tylko Remake.
Pozdro.
no i co ze ogladal tylko jedna (kiedy czywiscie pisal ta odp)
ja nie ogladalem tylko 9 ktora jest glupia, mam ja ale nie ogladalem
a poza tym moim pierwszym ogladnietym filmem z f13 byl freddy vs jason i jak go ogladnalem juz duzo wiedzialem bo czytalem spoilery na wikipedii.
pozdro