PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

Mam prośbę. Wypiszcie mi tytuły horrorów z serii "grupa nastolatków", wiem, że takich
filmów jest mnóstwo i także wiele ich widziałem ale jednak to mi mało ;)

ocenił(a) film na 6
pawelze

ok to kilka najlepszych: piątek 13-go, koszmar z ulicy wiązów, krzyk, halloween, teksanska masakra pila mechaniczna, koszmar minonego lata, droga bez powrotu, oszukac przeznaczenie, smakosz, wzgoza maja oczy, to serie filmow wiec tytuly dotycza wszystkich czesci, jak za malo piszesz slasher na wikipedi i masz xD ,pozdro

ocenił(a) film na 4
pawelze

jeszcze np. ulice strachu

ocenił(a) film na 5
pawelze

i jeszcze Urban legend dobra wyżynanka w miasteczku akademickim, z nowszych to krwawe walentynki :)

pawelze

Dom woskowych ciał, stay alive, pray for morning, bal maturalny, lęk ;>

ocenił(a) film na 5
Kllamerka

kill theory

ocenił(a) film na 6
pawelze

The Descent 1 i 2, Wolf Creek, Eden Lake, Hotel Zła, Shortcut, Sorority Row, Shrooms, Hostel 1 i 2, Turistas, The Ruins, Cry Wolf, Dimples, Carver, The Butcher, Wszyscy kochają mandy lane, Tormented, Cabin Fever....:-)

ocenił(a) film na 6
calaf80

Jeszcze są :Hotel Śmierci ,Zakonnica ,Hallowen (chyba) z 2007 roku,Śmiertelna Gorączka ,Pirania 3D,Frozen,Kręgosłup diabła ,Freddy VS Jason,Oszukac Przeznaczenie 1,2,3,4 to by było na tyle ja jeszcze coś znajdę to napiszę ;)

ocenił(a) film na 6
calaf80

"Zejście" to nie film z nastolatkami w roli głównej ,tylko z babami po trzydziestce ;),i proszę ja Ciebie pisz po Polsku ;)

ocenił(a) film na 6
Dymiano

O ma jeszcze "Grizzly Park " i "Pig Hunt"

ocenił(a) film na 6
Dymiano

"Asylum" ,"Blair Witch Project"

ocenił(a) film na 6
Dymiano

filmy z serii "grupa nastolatków" wielu z użytkowników zwykło tutaj rozumieć szerzej jako pewien ciekawy schemacik do którego zejście pasuje jak ulał. Bujaj się jak ci nie pasuje to nie czytaj, zresztą nie do ciebie piszę więc po co się wcinasz w czyjąś rozmowę.

ocenił(a) film na 6
calaf80

Ja tylko napisałem ,że "Zejście" to nie film z serii grupa nastolatków i to prawda ! ,sam się bujaj !, tylko cię poprawiłem a ty już jakieś pieprznięte odpowiedzi piszesz !

pawelze

Od siebie dodałabym jeszcze Ty będziesz następna, Mother's Day (2010 bodajże), Dom w głębi lasu, ludzka stonoga :)

użytkownik usunięty
pawelze

Możesz jeszcze spróbować Czarnobyl. Reaktor strachu,

ocenił(a) film na 6
pawelze

"Carver" 2008, " See no evil" 2014 i 2006,

ocenił(a) film na 6
Zuzula

"truth or dare" 2012

ocenił(a) film na 6
Zuzula

cry wolf

ocenił(a) film na 6
Zuzula

"Oxford murder", "The dark hours","Enter Nowhere","Fear island","Po drugiej stronie korytarza"

pawelze

"My Bloodly Valentine" i "Black Christmas" - klasyka .