Przez cały film mówiłem swojej dziewczynie co zaraz i poźniej się stanie
i wszystko zgadywałem..proste, typowe akcje :D
to twoja panna musiala miec lipe x 10 skoro tak jej opowiadales wszyskto. takie zachowanie jest po prostu dolujace [moze chciala nie wiedziec co sie stanie ale ty musiales paplac] porazka.
Mistrzu, ale czytamy ze zrozumieniem...
Nie oglądałem tego wcześniej po prostu zgadywałem i śmiałem się z tego,
że to wszystko typowe do odgadnięcia co się zaraz stanie...
Przewidzieć scenariusza nie moge :o tylko w konkretnej sytuacji która
wlasnie leci ..
DObra koniec tamatu dla niektórych ten film to same nowatorskie,
orginalne pomysły i nietypowe, nieprzewidywalne sytuacje ;) i tyle.
Pozdrawiam.
no zabojstwo szeryfa mogl, bo o ile dobrze pamietam byla ta scena w zwiastunie... ktorysm
Ja nie oglądam zwiastunów(nie czytam też opisów, recenzji, postów i komentarzy przed obejrzeniem danego filmu). Za dużo zdradzają, a często nawet zakończenie("Kiedy dzwoni nieznajomy"). I choć mnie korci by looknąć zwiastuny "oszukać przeznaczenie 4" i remake'ów "Domu pani Slater" i "Ojczyma" to wolę sobie nie psuć późniejszego seansu. Filmy oglądam po omacku. Trailery oglądam po seansie, by zobaczyć jak czasami z dużej kupy można zrobić super zwiastun.
To jest cienki jak barszcz a fani tego czegoś bo filmem tego nie nazwę jada po każdym komu się nie podobał dla mnie to BADZIEW ogarnijcie się ludzie na litość boska....
Nie widziałem tego jeszcze, ale strzał z łuku w oko mógłby odgadnąć ktoś, kto oglądał poprzednie części (zwłaszcza I-IV). Tam była już taka scena. A z tego, co czytam, to "Piątek 13-go" nadal idzie tą samą ścieżką i tylko odgrzewa wcześniejsze części.
Ludzi a czego wy sie spodziewaliscie?,kazda kolejna czesc jest o tym samym,to jeszcze raz sie pytam czego sie spodziewaliscie?,ten fil jest porosty bo taki ma byc troszeczke wiecej luzu proponuje.