PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

HEHE lipa

ocenił(a) film na 6

Przez cały film mówiłem swojej dziewczynie co zaraz i poźniej się stanie
i wszystko zgadywałem..proste, typowe akcje :D

ocenił(a) film na 9
topeczekk

to twoja panna musiala miec lipe x 10 skoro tak jej opowiadales wszyskto. takie zachowanie jest po prostu dolujace [moze chciala nie wiedziec co sie stanie ale ty musiales paplac] porazka.

ocenił(a) film na 6
PONCZO

Mistrzu, ale czytamy ze zrozumieniem...
Nie oglądałem tego wcześniej po prostu zgadywałem i śmiałem się z tego,
że to wszystko typowe do odgadnięcia co się zaraz stanie...

ocenił(a) film na 8
topeczekk

Na pewno przewidziałeś np. strzał z łuku w oko lub zabójstwo szeryfa?

ocenił(a) film na 6
ken_tucky

Przewidzieć scenariusza nie moge :o tylko w konkretnej sytuacji która
wlasnie leci ..
DObra koniec tamatu dla niektórych ten film to same nowatorskie,
orginalne pomysły i nietypowe, nieprzewidywalne sytuacje ;) i tyle.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
ken_tucky

no zabojstwo szeryfa mogl, bo o ile dobrze pamietam byla ta scena w zwiastunie... ktorysm

ocenił(a) film na 6
Jacob_Voorhees

ale nie oto chodzi panowiee :D
z resztą już nie ważne naprawdę :P

ocenił(a) film na 8
topeczekk

Ja nie oglądam zwiastunów(nie czytam też opisów, recenzji, postów i komentarzy przed obejrzeniem danego filmu). Za dużo zdradzają, a często nawet zakończenie("Kiedy dzwoni nieznajomy"). I choć mnie korci by looknąć zwiastuny "oszukać przeznaczenie 4" i remake'ów "Domu pani Slater" i "Ojczyma" to wolę sobie nie psuć późniejszego seansu. Filmy oglądam po omacku. Trailery oglądam po seansie, by zobaczyć jak czasami z dużej kupy można zrobić super zwiastun.

ocenił(a) film na 4
ken_tucky

To jest cienki jak barszcz a fani tego czegoś bo filmem tego nie nazwę jada po każdym komu się nie podobał dla mnie to BADZIEW ogarnijcie się ludzie na litość boska....

Vitek85xxx

Nie widziałem tego jeszcze, ale strzał z łuku w oko mógłby odgadnąć ktoś, kto oglądał poprzednie części (zwłaszcza I-IV). Tam była już taka scena. A z tego, co czytam, to "Piątek 13-go" nadal idzie tą samą ścieżką i tylko odgrzewa wcześniejsze części.

NickError

Ludzi a czego wy sie spodziewaliscie?,kazda kolejna czesc jest o tym samym,to jeszcze raz sie pytam czego sie spodziewaliscie?,ten fil jest porosty bo taki ma byc troszeczke wiecej luzu proponuje.

Pedro_13

Nie wiem, jeszcze nie oglądałem;)
No w sumie to masz rację, tak było, jest i prawdopodobnie będzie w "Piątkach 13-go" i albo ktoś to lubi, albo nie.