Zabezpieczyli ich jakąś poduszką i zakryli czymś ich narządy płciowe?
czekam na poważne i sensowne odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no bardzo ciekawy watek. jak cholera. a pomysl na zabezpieczenie ich to juz normalnie szczyt geniuszu.
Nie wiem jak tu, ale gdzieś kiedyś w jakimś wywiadzie czytałem, że zazwyczaj w filmach sceny erotyczne nagrywają w specjalnych lateksowych majtkach xD. Choć nie wiem czy to w takim wypadku petting nie jest ;>.
Co ma wspolnego peeting z lateksowymi majtkami?
Normalnie, to aktorzy. Mogli byc czyms oddzieleni, albo sie dogadac miedzy soba jak partnerzy, ze beda nago dla dobra sceny, a ze znaja sie jakis czas to nie czuja chemii lub nastawiaja sie psychicznie. Jakas starsza polska aktorka opowiadala, ze miala przezroczyste rajstopy. Boguslaw Linda podobno przykleja sobie chusteczke higieniczna.
Wlasnie obejrzalem film - tragedia!
Wydaje mi się, że zatrudnili aktora eunucha, który pozbawiony narządów rozrodczych zwyczajnie udawał, że kocha się z dziewczyną. A tak w ogóle to te sceny to fejk, fotomontaż i tak naprawdę to ty tego filmu nie widziałeś tylko ci się wydawało, że oglądałeś Piątek 13-go. W rezultacie ktoś zrobił ci głupi kawał i dał płytę z filmem "Swawolne Pielęgniarki 13"
(jakie pytanie taka odpowiedź;)
no bo seks to taki sport ekstremalny ,że do tego kaskaderów potrzeba...
A tak wogóle to powinni jakiś napis dać typu "nie róbcie tego w domu" albo coś...
Najprawdopodobniej robią to tak jak Nicole Kidman i Tom Cruise w "Oczy szeroko zamknięte" jak wiecie o co kaman:P
Ech... to właśnie Polska. Zacofanie niestety.
Co w tym dziwnego, że faceta to zastanawia? Tez zawsze byłam bardzo ciekawa, bo jak wiemy, w większości filmów nie dochodzi do stosunku pomiędzy aktorami, a ma to tylko tak wyglądać, więc pytamy o co chodzi. Co w tym kurka wodna jest takiego dziwnego i głupiego?
PS te lateksowe majtki to mogłoby być to