PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

Komedia

ocenił(a) film na 6

Jako kommedia to 10/10:D
Ale się uśmiałam;D Boski film;D

ocenił(a) film na 9
CharlotteSP

jesli uwazasz ze ten film byl komedyczny to musisz miec cos zle z rozumem albo oglądasz filmy przesuwając klatki filmowe.

ocenił(a) film na 6
astok0

Nie przesówam klatek. Oglądałam go w kinie:D Jak już powtórzyłam;D
Film boski ale śmieszny a nie straszny;d

ocenił(a) film na 6
CharlotteSP

* nie Przesuwam

CharlotteSP

No bez jaj. Tylko nie mów, że widzisz coś śmiesznego w facecie, który wbija ludziom maczetę między oczy.

CharlotteSP

Jak mordowanie ludzi może być śmieszne??!!

Corleone_94

tez tego nie rozumiem... co jest smiesznego w mordowaniu? ja bym Ci zalecal psychiatre....

ocenił(a) film na 4
Jewelz

Według mnie także ten film jest śmieszny a nie straszny co wcale o nim dobrze nie świadczy 4/10

ocenił(a) film na 9
JaRoM

ciekawe co byłoby gdybyś Ty takie coś przeżyła młoda damo.. wydaje mi się, że nie byłoby to takie śmieszne tylko stałoby się prawdziwym horrorem.
Jak się rozmawia z jakąś osobą podczas ogladania filmu w kinie to tak czasami jest..

Byłem kiedys w kinie na wycieczce klasowej na filmie "oko", byl z nami kolega ktory to ogladal juz w domu i popsuł mi film mówiąc co się stanie za chwile etc. : d

Film super, fajnie oglada sie go przewaznie w nocy taki rodzaj filmow wlasnie lubie, czyli jak jakas grupka przyjaciół młodych wybiera się by przezyć przygodę podczas której dzieją się tragiczne sytuacje.
Jeśli ktoś zna jakiś film podobny to tego to moze napisać tytuł, byłbym bardzo wdzięczny.

polecam i pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
astok0

ciekawe co byłoby gdybyś Ty takie coś przeżyła młoda damo.. wydaje mi się, że nie byłoby to takie śmieszne tylko stałoby się prawdziwym horrorem.

A w latające smoki też wierzysz.

Byłem kiedys w kinie na wycieczce klasowej na filmie "oko", byl z nami kolega ktory to ogladal juz w domu i popsuł mi film mówiąc co się stanie za chwile etc. : d

Za takie coś strzelił bym w ryj! i pewnie nie tylko ja ;)

Film super, fajnie oglada sie go przewaznie w nocy taki rodzaj filmow wlasnie lubie, czyli jak jakas grupka przyjaciół młodych wybiera się by przezyć przygodę podczas której dzieją się tragiczne sytuacje.
Jeśli ktoś zna jakiś film podobny to tego to moze napisać tytuł, byłbym bardzo wdzięczny.

Człowieku o czym ty mówisz przecież takich filmów na takim motywie są setki... prawie każdy dzisiejszy horror opiera właśnie się na grupie przyjaciół jadących na wakacje albo na jakiś egzorcyzmach.

ocenił(a) film na 9
JaRoM

no tak : )
Tylko taki jest problem, że większość obejrzałem, jestem na prawdę wielkim maniakiem kinowym. Czasami w domu potrafię od rana do północy oglądać filmy z malutkimi przerwami.

Dobra..jeśli znasz tak dużo filmów z taką tematyką to może zapodasz parę tytułów ?
Zapewne większość obejrzałem, ale byłbym wdzięczny. pozdrawiam. : )

PS: ten kolega popsuł chyba trzem osobą z klasy oglądanie filmu : D

ocenił(a) film na 4
astok0

Hostel
Wzgórza mają oczy
Dom woskowych ciał
Teksańska masakra piłą mechaniczną
Pora mroku - ( polski badziew ;) )
Krwawe walentynki - coś w tym temacie

Tyle wmyśliłem na pewno większość z tego widziałeś ;)

ocenił(a) film na 9
JaRoM

hehe, szczerze to wszystkie z tego widziałem, lecz dzięki za dobre chęci, jakbyś znał coś jeszcze to możesz dopisać.. jeśli chodzi o "pora mroku" to niezle się z tego naśmiałem mozesz wpisac ten film i przeczytac temat który załozyłem. : )
hehe pozdrawiam.