PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

"Darkness falls" był filmem ze wszech miar złym. Klimat najpierw się wytworzył, a potem zniknął... gdy dowiedziałem się że ten sam reżyser będzie kręcił prequel "texas chainsaw massacre" byłem pełen obaw. Po seansie okazało się, że film jest jednym z najlepszych slasherów nakręconych po roku 2000. Teraz "Piątek trzynastego"... i powiem szczerze, że raczej się nie obawiam, tylko czekam pełen entuzjazmu na premierę, po tak doskonałej nowej odsłonie masakry nie mam żadnych wątpliwości, że już za rok znowu pojawi się slasher klimatyczny, krwawy, slasher, który znowu zrobi niezłe zamieszanie i zniesmaczy zwykłych widzów. Dobrze, że po masakrze nie muszę się obawiać... tylko poprostu czekać, na mastępny znakomity film...

ocenił(a) film na 4
dux

(( Ten sam reżyser będzie kręcił prequel "texas chainsaw massacre" byłem pełen obaw. Po seansie okazało się, że film jest jednym z najlepszych slasherów nakręconych po roku 2000. Teraz "Piątek trzynastego"... i powiem szczerze, że raczej się nie obawiam ))

Coś ci się pomyliło przyjacielu bo 1 cześć TMPM remake nakręcił " Marcus Nispel " a 2 część " Jonathan Liebesman "
Więc ten reżyser co kręci Teraz Remake "Piątku 13" to on Nie nakręcił TMPM: Początku (2006)

Reżyser Remaku Piątku 13 to Marcus Nispel on nakręcił pierwszą cześć TMPM Remake.
A koleś który nakręcił Darkness falls to Jonathan Liebesman który nakręcił 2 część Remake

Pozdro.

(Sorry za błędy ale coś mi się chrzani klawiatura)