PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

O Piątku trzynastego

ocenił(a) film na 10

LOL mogliby z tym Piątkiem skonczyc to juz tak na prawde powiedziawszy 12 czesc z tej serii pierwsze 8 czesci byly wporządku ale teraz to juz bajki są w tym filmie zrobili z Jasona nieśmiertelnego.

ocenił(a) film na 10
BANM

i robi sie to przez to śmieszne a bylo kiedyś dobre.

BANM

"12 czesc z tej serii "

to nie jest 12 część tylko remake.. Naprawdę tak trudno rzucic okiem na opis lub jakikolwiek news z filmu??

"ale teraz to juz bajki są w tym filmie zrobili z Jasona nieśmiertelnego"

hahahah chłopie, toś Ty chyba nie widział żadnego piątku poza częścią 1,2 i 3...

Jewelz

Remake której części? Bo jedynki raczej nie. To jest chyba jakiś "nowy początek".

ocenił(a) film na 8
NickError

dokladnie:) na poczatku byla jakas mrocznosc,zagadkowosc postaci Jasona,a teraz juz jest wszystko opowiedziane bardziej niz dobitnie.Tak by pozostalo mysle jakby tak naparwde skonczyl sie on na IV czesci.Teraz zawsze beda cos dokladac zeby zarobic kase na biedaku Jasonie:)Ja mysle ze to nie jest ostatni,,Piatek''.Beda kontynuacje tego hitu chyba juz do konca swiata:)))

NickError

Dla Twojej wiadomości, to jest remake 1,2,3 części.

Jewelz

autor tematu zle sie wyrazil
chodzilo mu chyba o to ze jest to dwunasty film o jasonie a nie dwunasta czesc tym bardziej ze piatek 13tego skonczyl sie na 9 czesciach, bo jason x czy freddy vs jason to juz inny tytul

ocenił(a) film na 4
Jewelz

Do Jewelz

((ale teraz to juz bajki są w tym filmie zrobili z Jasona nieśmiertelnego"
hahahah chłopie, toś Ty chyba nie widział żadnego piątku poza częścią 1,2 i 3...))

Czyli uważasz że Jason zawsze był Nie śmiertelny ?

Pozdro xD

GotTheLife

tzn nie, moj błąd;P zle sie wyrazilem, chodzilo mi o to ze właśnie w czesciach 1,2i3 Jaosn był niesmiertelny, a ze on ich nie oglądał ;P

Jewelz

kurwa, znowu zle napisalem. W czesciach 1-3 (i 4 tez) Jason był "ludzki" i smiertelny, a od 6-tki był dopiero niezniszczalny. Cos dzisiaj chyba mam opoznione tempo reakcji xD

ocenił(a) film na 4
Jewelz

Jewelz

- Prośba do redaktorów FW: przestańcie wreszcie blokować moje konta, bo ciągle muszę zakładać nowe (to już chyba moje 9-te) :D.

To coś ty Robił ?

ocenił(a) film na 4
Jewelz

Ale weź :((
A już myślałem że w kącu ktoś będzie po mojej stronie :((

GotTheLife

w zasadzie to nic nie robiłem. Redaktorzy blokowali mi konta z powodu swoich kompleksow.