PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

czyli ogólnie 10/10 ! po prostu Piątek 13stego ma w sobie to coś. Może to już naprawdę nie to samo co wersje sprzed 20 lat, ale teraz odmieniony, świeży "Piątek" ma w sobie coś... innego :) początkowo zanosiło się kiepsko. Bardzo kiepsko. Końcówka za to perfekcyjna :) Klimat zachowany, chociaż za mało charakterystycznej muzyczki dającą ten dreszcz emocji ... polecam fanom "Piątku" i nie tylko :) hejterzy won !!!

ocenił(a) film na 4
medrek3_2

10/10?? zastanów się czy Ty oglądałeś jakieś wielkie kino w swojej karierze. 2 pierwsze części piątku są dobre reszta to komercyjny chłam."Odmnieniony świeży piątek" dobre.
Widzę że jesteś psychofanem tego filmu. No cóż o gustach się nie dyskutuje... pozdr.

kingjames7

no wlasine skoro o gustach sie nie dyskutuje to po jakiego na pocztku tak po nim pojechałeś ? On oglądał jemu sie podobalo-jego sprawa. Ocenił wg własnej oceny a ty od razu z tekstami '10/10?? zastanów się czy Ty oglądałeś jakieś wielkie kino w swojej karierze"

ocenił(a) film na 10
Vanderfel

no właśnie... ja jeszcze nie oglądałam ale zamierzam :P a znacie może jeszcze jakieś naprawde dobre horrory?? :D:D

ocenił(a) film na 4
KaNa_VaMpIrE

1.Nawiedzony dom
2. Psychoza
3. Koszmar z ulicy Wiązów
4. Porywacz ciał
5. Lśnienie
Możesz też obejrzeć dwie pierwsze części piątku. Ewentualnie martwą cisze to tyle co mi przychodzi do głowy w obecnym momencie. Aha i jeszcze "It".

ocenił(a) film na 7
kingjames7

bez kitu ostry żeś komentarz wystawił ;) nie będę się kłócił tutaj bo nie jestem internetowym napinaczem, sam sobie zaprzeczyłeś na początku krytykując moje zdanie a na koniec że nie dyskutuje się u gustach ;) wyraziłem swoją opinię i tyle. Mi się podobał, Tobie nie musiał, innym też nie hah tyle mnie obchodzi Twoja opinia na temat MOJEGO zdania, że wiesz ;) bez napinki, pozdro, medrek3

ocenił(a) film na 8
medrek3_2

A ja się zastanawiam czy niektórzy kiedyś zrozumieją że każdy człowiek ma inny gust i nikt nie ma prawa go (gustu) krytykować.
Jak czytam teksty typu "jak wg. ciebie to dobry film to ....(negatywnie)"
ehhh - szkoda słów.