PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43237
3,9 18 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

Witam na wstępie,o mam taki pomysł,tutaj dajecie swoje pomysły jak pozbyć się Jasona,żeby nie zabijał,żeby nie przeszkadzał,może ja zaczne:
Wiadomo,że nie idzie go zabić więc najlepiej chyba by było wykopać 100 metrowy dół,wymiary 2x2 metry i go tam wrzucić,to by z niego nie wyszedł i stałby sobie do usranej śmierci.Macie fajne pomysły to piszcie,aha ps:żeby mu się nie nudziło w tym dole,dorzuciłbym mu łeb jego starej.

ocenił(a) film na 7
g_lox

Można by go wrzucić do wulkanu:).
Chociaż znając realia serii i to by przeżył;).

ocenił(a) film na 8
Stilnes

Można by go przepuścić przez mikser :D
Choć skoro pojawia się w Jason X po klimatach z Jason Goes To Hell To sam już nie wiem czy by się to udało :D

Ale generalnie obstawiam co napisał przedmówca - Wulkan to dobry pomysł :D:D::D

użytkownik usunięty
g_lox

Ogolić i wpieprzyć do świń,świnia wszystko wpieprzy ;) No chyba żeby się wskrzesił z ich odchodów,ale obawiam się że żaden reżyser by się nie podiął takiej reanimacji choć kto wie??? Druga opcja to ewentulanie rozpuścic go w jakimś kwasie i spuścic w pizdu,albo tak jak było w terminatorze 2 :) Nie ma bata tego by nie przeżył!

ocenił(a) film na 3
g_lox

Ja bym mu dał gumową maczetę żeby nikogo nie mógł zabić i wpuścił na brooklyn ;P

g_lox

porozmawiać z jego mamą o niewłaściwym zachowaniu syna

ocenił(a) film na 3
g_lox

no cóż, pomysł z mikserem nic nie da, bo już to reżyserzy przerabiali. Jason wyleciał w powietrze, po czym kiedy jego zwłoki trafiły do prosektorium, duch jasona opanował lekarza, przez co ten zżarł serce naszego ulubieńca, co poskutkowało jego odrodzeniem...

Wulkan byłby niezgorszy, znając jednak inwencję reżyserów, Jason wstał by z lawy...

Może... Rozczłonkować jego ciało, zamrozić, spalić, rozpuścić w kwasie (w nowym jorku zdało to egzamin) i to co zostanie wysłać na słońce...

ocenił(a) film na 3
g_lox

Napuścić na niego nasz urząd skarbowy ,Jason od razu gdzieś zniknie !A jak to nie poskutkuje to ukraińską mafię, wtedy zniknie na dobre! :)

_KURGAN_

Faktycznie prztdaloby sie porozmawiac z mama zeby mu dupe zlala czy cos xD

ocenił(a) film na 9
Mayurii

Wysadzić wszystkie kina na całym świecie i zniszczyć wszystkie możliwe odtwarzacze filmów ...;]

>>>>>!Jason 4live! ;p

g_lox

Wystarczy po prostu go utopić... Ci co znają Jasona Whoores`a i oglądali wszystkie filmy z nim w roli głównej zapewne wiedzą że utonął w Jeziorze na obozie... I po wskrzeszeniu nadal boi się wody wiec woda jest na niego bronią... choć w tej części reżyser o tym zapomniał :P

sila1989

no ale w freddy kontra Jason bylo ze on z nim wpadl do wody i wyszedl z
niej

ocenił(a) film na 3
Mayurii

Freddy vs Jason nie należy do sagi piątku 13-ego, więc nie można brać jej dosłownie. Pomysł ma jednak faktycznie jedną słabą stronę. Przecież w którejś tam części pod koniec, zawiązali mu kamień na szyi, wrzucili do wody, parę razy przejechali po pysku śrubą od motorówki, a ten zapadł jedynie w coś w rodzaju letargu, patrz: w następnej części uwolnił się i kontynuował swoją krwawą "pielgrzymkę".

BabciaSamoZlo

może by go ktoś przerzuł i wysrał w końcu by sie skończyło hahaha albo w polityke go wyjebać hehehehe

g_lox

I po co się go pozbywać, niech se żyje nieśmiertelnie - w kolejnych częściach może go ktoś ostatecznie unicestwi...

A co do pomysłu to ja mam taki: wykopać duży dół i wsypać wapno lub kwas, rozpuści się, ewentualnie można go włożyć do pieca hutniczego, chociaż nie, przeżyje i będzie jak wolverine...eh trzeba go wybrać na prezydenta V R.P. sam się unicestwi !