PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297047}

Piątek 13-go

Friday the 13th
2009
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 43348
3,7 23 krytyków
Piątek 13-go
powrót do forum filmu Piątek 13-go

Polecacie? Widziałam stare części , niezłe, różne opinie na temat tej nowszej produkcji . Dzieki z góry i pozdrawiam wielbicieli horrorów : D

nathalie34

.......po obejrzeniu filmu żałowałem, że się nie wyśpię do pracy a film niewiele warty, a tu rano dzwonią że 2h pozniej przyłazimy :)
Nie warto, bubel...

ocenił(a) film na 5
sitrej

Aj ... dziękuję,nie ogladam strata czasu .pozdrawiam

nathalie34

Aż taka strata czasu to niekoniecznie. Nie jest to co prawda jakiś dobry film, ale w sam raz jako slasher na niedzielny wieczór, tym bardziej, jeżeli lubisz Jasona. Nie posiada już takiego nastroju grozy, jak niektóre pierwsze części, ani również tak dobrej ścieżki dźwiękowej, ale za to jest Jason który nie uległ żadnej zmianie (kosmetycznie trochę, ale na lepsze;)), mamy trochę nagości, trochę seksu, oraz całą masę krwawych i pomysłowych egzekucji.

ocenił(a) film na 5
szmyrgiel

no no no , swietna recenzja , bardzo mi przybiżyliście temat i klimat , w takim razie luknę sobie w weekend . Pierwszy Piatek trzynastego to juz kult , chciałam obejrzec nowszy , pozdrawiam ;-)

ocenił(a) film na 1
nathalie34

nie warto .
jedna wielka pomylka i strata czasu

ocenił(a) film na 8
martyna6667

Dlaczego uwazasz,ze nie warto?

ocenił(a) film na 8
nathalie34

A więc:moim zdaniem film jest świetny,z tego powodu,ze zrobili z Jasona prawdziwego seryjnego moredercę,który ma cechy "prawdziwego-realnego- człowiek" a nie boogeyman'a.Moim zdaniem to świetny zabieg.Oczywiście fabuła jest banalna,ale warto zobaczyc jak wyglada obecnie wizerunek Jasona.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
Berith7777

dla mnie przerabianie starych filmow ktore sa dobre jest calkowicie bez sensu
i tak jest juz dosc takich durnych horrorow

ocenił(a) film na 8
martyna6667

Ok.Ale ja pytałem o konkretny film,a to,że jest to zabieg bezsensu to juz inna sprawa.Powtórzę pytanie:dlaczego uwazasz,że nie warto ogladać tego filmu?

ocenił(a) film na 5
Berith7777

marcin, widziałeś , polecasz? :-)

ocenił(a) film na 8
nathalie34

Zdecydowanie polecam!;*
Jeśli zobaczysz daj znać;)
Oczywiście fabuła banalna,ale warto zobaczyć "nowego sku*wysyna;)

ocenił(a) film na 5
Berith7777

:D dam znać , twoja opinia jest dla mnie ważna, chetnie zobaczę nowego sku*wysyna, dzięki, miłego dłuższego weekendu !