ja rozumiem remake ale tu nie było nic świeżego centralnie ta sama historia, nawet bez zagłębiania sie po co, dlaczego, opowiedziana ot tak powierzchownie...
A mnie się wydaje że tu nie chodziło o to by pokazać coś świeżego (może nawet i by wypadało) bo gdyby o to chodziło Michael`owi Bay`owi to pewno by nakręcił kolejną część.
Prawda jest jednak taka że fabuła na kolejne części już się wystrzelała, widać to było w "Jason X" który był kompletnym nieporozumieniem.
Przeczytałem kiedyś że Bay chciał zrobić Remake tylko dla koneserów serii, dla ludzi którzy w latach 80-tych oglądali te filmy kiedy były nowe - wiedział również że młodzieży, która w tamtym czasie była dziećmi dzisiaj film nie bardzo przypadnie do gustu, a mimo wszystko poszedł swoją drogą.
..... Coś w tym jest
Tak czy owak wolę oglądać ten film niż żałosną kichę jak Piła 5 czy kompletne nieporozumienie jakim jest Hostel.
hehe piwko dla ciebie również ;))
Prawda jest taka że jak ktoś się spodziewał po tym filmie arcydzieła to się zawiódł. To chodziło o coś innego... o zarobienie trochę kasy i dobrą zabawę dla starych fanów serii ;))
(( bo gdyby o to chodziło Michael`owi Bay`owi to pewno by nakręcił kolejną część ))
Boże jedyny coś ci się popieprzyło Michael Nie Reżyserował tego filmu tylko jest Producentem...po 2 Będą na 100% Dalsze Sequele...to jest Oczywiste...Zwłaszcza że Remake odniosła sukces Zarobiła ok 50 mln !!!
A co do Hostelu masz Rację