Fani "starszych" Piątków pozostaną pewnie im oddani; ten film raczej nie zrobi na nich wrażenia. Bynajmniej nie na wszystkich. Mnie jednak produkcja bardzo przypadła do gustu. Szczerzę mówiąc spodziewałem się raczej papki, a tutaj niezła akcja, ciekawe sceny, świetne zdjęcia i muzyka... Jedynie można się przyczepić do gry aktorskiej w niektórych momentach i motywach zaczerpniętych z innych filmów. Daję 8/10. :)
Ja jestem fanatycznym fanem starszych Piątków a ten film mnie oczarował. Super!!! Jest lepiej niż się spodziewałem, daję 10/10!
Starszych wersji nie widziałem, a ode mnie daję 3/10. Jeden z najgorszych filmów jakie w życiu widziałem. Wiem, że horror to niezbyt wymagający gatunkowo rodzaj filmu, który zresztą lubię sobie czasem obejrzeć ale ten akurat do obejrzenia się nie nadaje (nie chodzi mi o brutalność).
Z góry zaznaczam, że nie zamierzam kłócić się na temat czy jednak film jest dobry, czy zły - każdy ma swoje zdanie. Po prostu chciałem dodać opinię nie zaczynając nie wiadomo po co nowego tematu. Peace.