Albo jetem zbyt wymagający albo to naprade beznadziejny horror...Wiało cały czas nudą! Tylko początek jako tako ciekawy ale reszta..Nie polecam!!
Pewnie się czepiam ale większość z twoich ulubionych filmów to niezłe badziewia, filmy dla dziesięciolatków. Poza tym ten film można oglądać od 15 lat...
jakim cudem 1 i 2 część piątku jest twoim ulubionym filmem a częś 3 to beznadzieja i nudy - chyba to się z lekka wyklucza. 3 może dla ciebie nie być tak pasjonująca ale taka rozbieżność, bez sensu...
Moze to i wyglada dziwnie ale mam powody dlaczego nei lubie tego filmu. 1 cz. była wg genialna. Doskonały klimat straszne sceny śmierci i przed śmiercia. Doskonała gra aktorek: Adrienne King, Jeannine Taylor i Robbi Morgan. Bardzo podobała mi sie ta część. 2 troche niej. Byłem w niej ciekawy wielu szczegułów co sam przyznasz jak sie jest czegoś ciekawym to sie zupełnie inaczej ogląda...Np. nie wiedziałem co bedzie z Alice, Jak wygląda Jason z worem na głowie i zupełnie inaczej mi sie to oglądało. W 3 duzo rzeczy mnie denerwowało. Np. duze podobieństwo do cz.1, wkurzał mnie ten Shelly (zachowywał sie jak chłopiec z downem ) a ten gang motorowy to też tak troche dziko w tym filmi wypadł. Tak zmienł nie co klimat. Chocćby dlatego 3 już mi sie tak nei pododba. Ztesztą też łatwo było przewidzieć co sie stanie..