PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34632}

Piątek trzynastego III

Friday the 13th Part III
1982
6,3 11 tys. ocen
6,3 10 1 10610
4,6 20 krytyków
Piątek trzynastego III
powrót do forum filmu Piątek trzynastego III

Albo jetem zbyt wymagający albo to naprade beznadziejny horror...Wiało cały czas nudą! Tylko początek jako tako ciekawy ale reszta..Nie polecam!!

ocenił(a) film na 10
pawelluci

Pewnie się czepiam ale większość z twoich ulubionych filmów to niezłe badziewia, filmy dla dziesięciolatków. Poza tym ten film można oglądać od 15 lat...

ocenił(a) film na 10
pawelluci

jakim cudem 1 i 2 część piątku jest twoim ulubionym filmem a częś 3 to beznadzieja i nudy - chyba to się z lekka wyklucza. 3 może dla ciebie nie być tak pasjonująca ale taka rozbieżność, bez sensu...

szajse

Moze to i wyglada dziwnie ale mam powody dlaczego nei lubie tego filmu. 1 cz. była wg genialna. Doskonały klimat straszne sceny śmierci i przed śmiercia. Doskonała gra aktorek: Adrienne King, Jeannine Taylor i Robbi Morgan. Bardzo podobała mi sie ta część. 2 troche niej. Byłem w niej ciekawy wielu szczegułów co sam przyznasz jak sie jest czegoś ciekawym to sie zupełnie inaczej ogląda...Np. nie wiedziałem co bedzie z Alice, Jak wygląda Jason z worem na głowie i zupełnie inaczej mi sie to oglądało. W 3 duzo rzeczy mnie denerwowało. Np. duze podobieństwo do cz.1, wkurzał mnie ten Shelly (zachowywał sie jak chłopiec z downem ) a ten gang motorowy to też tak troche dziko w tym filmi wypadł. Tak zmienł nie co klimat. Chocćby dlatego 3 już mi sie tak nei pododba. Ztesztą też łatwo było przewidzieć co sie stanie..