Piątek trzynastego III

Friday the 13th Part III
1982
6,3 11 tys. ocen
6,3 10 1 10704
4,9 14 krytyków
Piątek trzynastego III
powrót do forum filmu Piątek trzynastego III

kiedy podczas ogladania tejze czesci zobaczuylem pysk jasona to moze sie i przestraszylem ale potem chcialo mi sie smiac...czemu to taka beznadzieja?????????

martinesek___

"pysk" to ma pies. Czy naprawde ludzkie nieszczęście cie śmieszy?? A z reszta... każdy uwarza innaczej...

Cathy_2

Yyyyy "ludzkie nieszczęście"?!Przecierz to jest TYLKO film!

Dawid20

Ale czy to znaczy że trzeba się z tego nabijać? Mów jak chcesz ja zostane przy swoim. I Love Jason Voorhees

Cathy_2

Jedni z horroru mogą się śmiać a drudzy mogą się przestraszyć-ich wybór.A co do tragedii ludzkiej to nie jest film oparty choć na jednym prawdziwym fakcie więc nie ma co się burzyć:)

ocenił(a) film na 5
Dawid20

wielka mi tragedia, nic smutnego, to film. film to fikcja - kazdy to powinien wiedziec(tylko niektore filmy sa oparte na faktach).

ocenił(a) film na 5
martinesek1

A POZA TYM NIE NABIJAM SIĘ Z LUDZKIEGO NIESZCZĘŚCIA, TY MĄDRALO!! JASON TO FIKCJA I NIC WIĘCEJ! ON NIE ISTNIEJE, WIĘC CZEMU MAM GO ZAŁOWAĆ?! WRZUĆ NA LUZ...

martinesek1

Skąd wiesz, że nie istnieje. Wiesz ile na świecie jest osób mordowanych gdzie sprawców nie można ustalić, lub śmierć miała okoliczności zdumiewające.

użytkownik usunięty
Cathy_2

Rany. Bez przesady.

martinesek___

Nikt nie moze za to jak wygląda, a to ze los Jasona tak ukarał to tylko współczuć.Gdyby on to usłyszał jak tu sie z niego(niektórzy) nabijają to napewno była by krwawa wendetta.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
martinesek___

mnie ta morda kojaży się z głową świni.
ale nie śmiejcie się z niego bo co byście zrobili gdybyście tak wyglądali???

ocenił(a) film na 7
Jacob_Voorhees

gdybym ja tak wyglądal wybralbym sie do wyspecjalizowanego chirurga ale nie musialbym pozbawiac zycia 182 osoby (tyle bodajze ginie w calej serii). Part III kiedys mnie nurzyl ale od kiedy mam go na vhs-ie (kupilem za cale 2 zl:)) to obejrzalem go czesciej i uwazam ze jest jedna z lepszych czesci. Steve Miner rulezzzzz :D

EvilDevil_2

eee ja tam uważam Jasona za niezłego przystojniaczka i przyznam, że chętnie zabawiłbym się z nim analnie. Szczególnie tym z partu 3. Mmmm, to jego jelito grube... oh, sorry, rozpędziłem się. ekhem... przperaszam ;-) pozdro dla fanów serii!

ocenił(a) film na 10
Jebac_Filmweb

Yeah zgadzam się, w tej części Jason wygląda bosko bardzo mi się podoba wysoki, silny, dobrze zbudowany, w tej jedynej części ma chyba najmniej zdeformowaną twarz a pod tą maską można zauważyć całkiem niezłe oczy <3. Jak dla mnie ta część serii jest najlepsza, mogę oglądać w nieskończoność :D

martinesek___

hmmm... ten film jest z 1982 roku więc efekty specjalne są takie jakie były wówczas możliwości, więc po co od razu taki ''naskok'', ''że to taka beznadzieja''??
obiektywnie to seria jest rewelacyjna jak na tamtą dekadę

ocenił(a) film na 6
atta_3

Niestety, nie miałem okazji zobaczyć filmu w trójwymiarze. Niestety, mam pewne zastrzeżenia co do filmu, dlatego też, dałem mu 6/10.
-Skąd wzięła się postać Chris ??? Do końca nie wyjaśniono
-Niektóre momenty, w których Jason wręcz "żartem", wchodził w akcję i zabijał ( scena ,gdzie Jason strzela harpunem <śmiech>). Przyznam jednak, że pokazał osobowość w tej części.
-Recenzja, moim zdaniem nie jest adekwatna do rzeczywistej fabuły. Walka z gangiem ?? Gdzie ? Kiedy ? Trwało to mniej więcej 5-6 minut i było po nich. Na końcu tylko "ożył", prawdopodobnie ich przywódca i równie szybko został zabity.
-Film trzyma w napięciu, tylko w trakcie końcówki. Wszystko jak dla mnie, dzieje się za szybko.

Między innymi, za tą osobowość Jasona i za źródło nabycia maski, oceniam film na 6/10.

A może ktoś, rozpisałby się na temat ??

ocenił(a) film na 9
martinesek___

Jason rządzi i tyle ;D .....................