Oto 20 według mnie godnych uwagi horrorów.Jeżeli macie inne typy to piszcie.
1.Koszmar z ulicy Wiązów
2.Piątek trzynastego
3.Blair With Project
4.Oszukać przeznaczenie 2
5.13 duchów
6. www.strach
7.Noc żywych trupów
8.Statek widmo
9.Łowca snów
10.Dracula 2000
posłuchaj ty pierdolony idioto, głupia kupo gówna (mówię do ufola) jesteś nic nie wartym śmieciem, głupim dzieciakiem który na niczym się nie zna i do niczego się nie daje. Śmiem wątpić że twoje narodziny to była pomyłka albo twoje istnienie to wynik jakiegoś nieudanego eksperymentu naukowego. A może Freddy z Jasonem się jebali i tyś się urodził, co kretynie?
slasherfan ty mi mozesz op*erdolic laseczke bencwale rozj*bany wogle cos za duzo o tobie slychac ostatnio. slyszalem ze siadasz na butle i ze jestes rozjebany jak ch*joglowiec i sikasz na siedząco niech cie pierdoli czarne bractwo w 15
niech cie pierdolone jehowce w dupe trzepia jak twego starego za mlodu
pi*rdolony synu żydwskiej k*rwy i rzymskiego legionisty
pies spuścił sie na buta twojego starego i on wtedy kopnął twoją starą w dupe i powstałeś!
ps obrób sobie parówkę
Ja natomiast słyszałem że raz do roku zbierasz się w rodzinnym domu - dżungli razem z dokładnie 25 gorylami i one rżną cie na sto batów a ty jęczysz i wołasz "dalej, panowie, dalej !!!" Ja zaś wczoraj pierdoliłem się z Twoją starą i muszę powiedzieć że wolałbym gumową laskę. A co do mojego sikania. Widzisz, ja przynajmniej sikam na siedząco, a ty srasz na stojąco. Ostatnio tak se gębe obsrałeś że nawet w moim domu gównem zaleciało, pies mi zdechł a stara zamdlała, nawet komp mi się zawiesił. Więc dam ci radę na przeszłość, nie podcieraj se dupy jęzorem tylko srajtaśmą.
Oto 20 moich ulubionych horrorów i według mnie najbardziej strasznych
1. Piątek trzynastego wszystkie części
2. Halloween
3.Dzieci kukurydzy
4.Koszmar z ulicy wiązów
5.Ja szaleniec
6.Martwica mózgu
7.Christine
8.Mgła 1980
9.Laleczka chucki
10.Egzorcysta
11.Omen
12.Ptaki
13.Dracula z Christopherem Lee
14.Coś
15.Krzyk
16.Carrie
17.Koszmar minionego i następnego lata
18.Resident evil
19.Obcy 2 Decydujące starcie
20.Studnia i wachadło
Oto moje TOP10 horrorów:)
1.Silent Hill
2.Klątwa
3.Teksańska Masakra
4.Resident Evil
5.Psychoza2
6.The Ring
7.Fatum(Dark Water)
8.Delikatna
9.Halloween
10.Oko
Jeśli chodzi o slashery, to na pierwszym miejscu "Halloween", szczególnie części 1, 2, 4. To był pierwszy slasher, jaki widziałem. Michael Myers to mój ulubiony ekranowy zabójca i jedna z moich najbardziej ulubionych postaci filmowych w ogóle.
A poza tym to oczywiście "Piątki trzynastego" i "Koszmar z ulicy Wiązów".