PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 205 tys. ocen
4,5 10 1 204601
2,7 58 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Pani Robinson

ocenił(a) film na 9

Jak myślicie, kto powinien zagrać Panią Robinson w kolejnych częściach? :) Czytając książkę często zastanawiałam się kto nadawałby się do tej roli, i pierwsze co sobie wyobraziłam Melanie Griffith. Bardzo pasuje mi wyglądem do tej roli, ciekawie byłoby obejrzeć mamę i córkę na jednym ekranie ;) Chociaż jeśli chodzi o związanie wyglądu z charakterem to pasuje mi tu Jennifer Coolidge lub Carmen Electra, z tym, że musiałaby troszkę starzej wyglądać ;) A może Sarah Jessica Parker?
A Wy Jakie macie typy?

Priya12

Jennifer Lopez albo właśnie Carmen Electra. Ewentualnie Eva Mendes.

Increibla

Stone.

ocenił(a) film na 8
Priya12

Cate Blanchett

Priya12

Sharon Stone

minio83

Jennifer Coolidge

Priya12

Kim Cattrall

ocenił(a) film na 7
liliou

zdecydowanie Kim! tylko zastanawiam się nad jej wiekiem. ale jak dla mnie idealna pani Robinson :)

Priya12

Melanie Griffith jest o wiele za stara. Mrs Robinson jest w przedziale wieku 38-42.

Cameron Diaz by pasowała.

Trasura

Hah Griffith ma prawie 60 lat. Oj dziewczyno pojechałaś :D

Trasura

Taka młoda? Przecież to koleżanka matki, Grey ma jakieś powiedzmy 30 lat - więc stawiałabym na ok 50-letnią kobietę. Chociaż oczywiście niekoniecznie ma się przyjaciół tylko w swoim wieku.

smerfetka

Nie czytałam książki, info wzięłam z netu :)
Elena is described as a tall, elegant, sexy, regal platinum blonde. She is often wearing black and is very well-groomed. According to Ana, she appears to be in her late 30s or early 40s.

http://fiftyshadesofgrey.wikia.com/wiki/Mrs._Robinson

ocenił(a) film na 9
smerfetka

Grey ma 27 lat.

Priya12

Mam idealną kandydatkę, fajnie gdyby to ona zagrała
http://images.buddytv.com/btv_2_500765164_0_1200_10000_-1_/29547-0ac35980-d402-. jpg

ocenił(a) film na 9
Trasura

O, mi też ona pasuje :)

Priya12

Jennifer Coolidge
Czytając książkę od razu miałam ją przed oczami :)

ocenił(a) film na 9
Faurecia

Tak, ja też, dlatego mi bardzo pasuje :P

Priya12

Julia Roberts, Salma Hayek albo Halle Berry :)

Rozgdz

Kolorowe odpadają, Elena jest wysoką blondynką, ta pierwsza może już grać tyko wiedźmy :)

Trasura

Eee tam, liczy się tylko żeby była HOT MILF :p
A Elena to nie wiedźma ? Kilka zabiegów upiększających i Roberts byłaby świetna - chciałbym zobaczyć ją jako taką postać ;)
Inna sprawa że mogłby ukraść cały film :)

Rozgdz

http://www.youtube.com/watch?v=S0Jm9SsW-V8
Tak, zdecydowanie Julia Roberts :>

ocenił(a) film na 9
Rozgdz

Faktycznie, jeszcze ubrana w taki strój już kompletnie mi pasuje do Pani Robinson :P mogłoby coś z tego być :)

ocenił(a) film na 5
Priya12

Zgadzam się Sharon Stone lubb Jennifer Ainston :)

Priya12

Panią Robinson wg mnie powinna zagrać Charlize Theron. Jest świetną aktorką i piękną kobietą - wspaniale pasowałaby do tej roli. Pytanie tylko - czy nie zdominowałaby swoją osobowością ekranizacji 2 części trylogii i nie przysłoniła gry Dakoty Johnson i Jamiego Dornana, którzy bardzo dobrze poradzili sobie z odzwierciedleniem głównych ról, jednak aktorsko nie są takimi "wyjadaczami chleba" jak Charlize Theron. Odnośnie Waszych propozycji do tej roli: Jennifer Lopez, Salma Hayek, Eva Mendez i Hallie Berry odpadają - Pani Robinson była blondynką i miała jasną cerę - wymienione Panie - choć piękne- wg mnie głupio wyglądałyby z utlenionymi włosami przy swoich cudownych, latynoskich typach urody (Hallie Berry jest Mulatką). Z kolei Jennifer Coolidge ma zbyt "przytłaczającą" figurę i jakoś nie wyobrażam sobie Pani Robinson o tego typu urodzie w Czerwonym Pokoju i z Grey'em!

Priya12

Nicole Kidman! :)

olgaaaem

O fuj... zero w niej seksu :P

Wescik

ale ma taką wredną twarz :D

ocenił(a) film na 5
Priya12

Robin Wright :)

ocenił(a) film na 4
lula_4

yes please!

ocenił(a) film na 3
Priya12

Nie rozumiem co wam chodzi?
Toż już jest ekranizacja ale w wersji serialowej "The Fall"
Pan Grey jak zawsze w formie!

ocenił(a) film na 5
Priya12

Eva Green : )

ocenił(a) film na 9
Priya12

A może Leslie Bibb?

ocenił(a) film na 9
Priya12

Pasowałaby mi także Tara Reid, Robin Wright (no ma w twarzy coś z Mrs Robinson :P), Jenna Elfman, Tricia Helfer,Kylie Minogue, Jenny McCarthy, Emily Procter - gdyby ją dobrze zrobić to nie wyglądałaby tak niewinnie jak zawsze ;)

ocenił(a) film na 7
Priya12

Czytając książkę wyobrażałam sobie Cameron Diaz