PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 205 tys. ocen
4,5 10 1 205487
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Dla mnie film sie podoba ogladalem jakies 4 razy. Podobaja mi sie aktorzy, Dakota ladna dowcipna bardzo dobrze zagrana rola , Jamie swietnie ukazal postac Greya hejter powie ze nie popisal sie aktorstwem. A ja powiem ze bardzo sie popisal bo pokazal takiego greya jaki jest w ksiazce a to jest przeciez adaptacja. W jednym wywiadzie Jamie powiedzial ze film jest zrobiony w taki sposob ze jest w nim wiecej Any niz Christiana ale wlasnie tak jest w ksiazce dlatego Jamie mial malo pola do popisu bo w ksiazce Grey wlasnie taki jest, ze nie pokazuje zbyt wiele emocji i jest skryty itp. I ta role Jamie zagral swietnie. W 2 czesci Jamie bedzie mial wieksze pole do zagrania bo w dwujce Grey wiecej sie smieje i otwiera sie przed Aną. Poza tym b.dobre zdjecia, muzyka, dzwiek a sceny sexu nieprzesadzone ( bo to nie jest jakas seks tasma aby aby co sekunda byla scena erotyczna) Moim zdaniem film bardzo dobry tylko trzeba miec odrobine wrazliwosci bo to historia milosna a nie film akcji czy film erotyczny...