PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Porażka, tragedia, śmiech na sali.
Obejrzałam to wątpliwe ''dzieło''. Fakt od początku byłam nastawiona trochę negatywnie fo tego typu filmu, książka mnie wciągnęła, a i owszem przyznaję, ale sama nie wiem jak to sie stało :P Może jakies chwilowe zaćmienie umysłu, bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć.
Aktora grająca Ane hm... trzeba umieć grać taką miernotę jak bohaterka wykreowana w książce to z tym sie zgodzę.Nawet potrafi oddać takie tępe spojrzenie, które zawsze sobie wyobrażałam u Any.
Grey?! Nudny jak flaki z olejem, czasami uroczo sie usmiechnie ale to chyba jakies przebłyski geniuszu, gry aktorskiej, które szybko znikają.
Jedyne, jedyne co może jeszcze się troche w tym filmie broni to muza. Całkiem spoko, dopóki jest ona i krajobraz można zacząć wczuwać sie w kilmat, ale gdy nadchodzą bohaterzy....dżizas krajst never ever takiego filmu.
Przepraszam z góry wszystkich, którym nie spodoba się ta ocena, trudno się mówi, romantyczka ze mnie żadna (czy ten film jest romantyczny?! i dont think so), jednakze jest to moja własna opinia i już.