PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Książka napisana marnym językiem, moim zdaniem dla dziewnczyn bez ambicji, niewiele czytających. Same nie mają konkretnych celów, więc marzą o mężczyźnie niby idealnym??? Pasje Greya, sposób życia wywołały mój chichot, co by z nich pozostało, gdyby nie pieniądze. Dzieki tej książce jeszcze bardziej doceniłam mojego męża, który interesuje się motoryzacją, przede wszystkim klasykami i największe znaczenie ma dla mnie to, że jak opowiada o nich, czy widzi np "beczkę" to oczy Mu sie tak bardzo błyszczą, jest wówczas tak uroczy, ze ja się dosłownie rozpływam. Kocham tą jego "zwykłą, a niezwykłą" pasję. Owszem jest szarmancki, dla mnie najprzystojniejszy, ale najważniejsze jest to, że mnie kocha, ja kocham Jego i gdy jest mi źle to zawsze mogę liczyć na jego czułość, a Wy dziewczyny poproście Greya, zeby was przytulił. I te zabawy Greya hehe, dziewczyny czy to tez nie od Was zalezy, jakiego macie męzczyzne w domu, ja staram się być dla swojego męża atrakcyjna, dbam o figurę, jak ma ochotę ubrać mnie w ponczoszki to to robie, ale wszystko odbywa sie naturalnie i czasem jest czule, a czasem nie, zalezy to od nas, a nie wyłacznie od niego. I jest nieprzewidywalny, lubi działać z zaskoczenia i to jest bardzo podniecające (to rada dla mężów). Oczywiście nie chciałabym, zeby mój mąż z wielgasnym brzuchem leżał rozwalony na kanapie z piwem w ręku, niech leży, ale w sposób przyjemny dla oka, też musi o siebie dbać, jesli chce mieć sexi żonkę.

ocenił(a) film na 7
PaulaFK11

To, że ktoś czyta "50 twarzy Greya" nie znaczy, że marzy o tym by mieć takie życie... czy naprawdę tak ciężko to zrozumieć? Czy ktoś kto czyta "Lalke" marzy o tym aby przeżyć to co przeżył Wokulski? Poza tym wypowiedź całkiem ciekawa, szkoda, że nie na temat filmu. Myślę, że filmweb to raczej nie miejsce aby chwalić się swoim życiem seksualnym...