PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Ja nie wiem czemu tak wiele osób hejtuje ten film i wystawia słabe oceny. Chyba tylko po to, aby pokazać, że fascynacja i szal na Grey'a go nie dotyczy. No to brawo! Psujcie zabawę innym i pokażcie jak bardzo sie wyróżniacie, bo jesteście inni, jedyni w swoim rodzaju, ze nie lubicie tej książki. Otóż jest tyle samo fanów co przeciwników. Co za ból czterech liter. Spodziewaliście się, że ten film będzie dziełem sztuki? To odzwierciedlenie dość przeciętnej lektury. Może i nie uchwycili do końca tej mrocznej strony tytułowego bohatera. Ja się dobrze bawiłam oglądając ten film. I mimo, ze zdziwił mnie początkowo wybór aktorów, po obejrzeniu filmu uważam, że dokonano właściwego wyboru.

ocenił(a) film na 1
jastarnia21

Słaby film - słabe oceny.

ocenił(a) film na 1
jastarnia21

Co się tak oburzasz? Nikt tu nie ma bólu - jak to nazwałaś - czterech liter. Po prostu ludziom się nie podoba, mają do tego prawo.

ocenił(a) film na 6
greysak

Moje, może nie oburzenie, ale dość nerwowa reakcja:p wynika z przeczytania części komentarzy. Podchodziłam do książki jak i do filmu z dużym dystansem od samego początku. Po prostu dla mnie niezrozumiałe jest, że wiele osób nie podchodzi tak do tego.

ocenił(a) film na 1
jastarnia21

To jest ineternet. Trzeba się nauczyć, że nie do wszystkich dotrzesz. Twoje argumenty nie przekonają wszystkich, poza tym są tu ludzie, którzy uwielbiają hejtować, ale również są też normalni użytkownicy. Wystarczy podchodzić z dystansem.

każdy ma swoje zdanie i ma do tego prawo, grunt nie atakować za odmienną opinię.
Irytujące jest to, że ludzie na siłę szukają argumentów (wymyślają milionów powodów) osobom, którym film się nie podobał.