PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

polecam

ocenił(a) film na 6

film sam w sobie dobry - bardzo zmysłowy i romantyczny mimo wszystko, patrząc przez pryzmat książki - taki sobie. Ale i tak warto oglądnąć z 2gą połówką.Polecam

ocenił(a) film na 1
kamaopr90

Naprawdę ? Po wspólnym z żoną seansie zaniemówiłem, jak na zlepku nijak nie trzymającej się wiedzy o swiecie BDSM mozna napisac 3 ksiązki i nakręcic film ...

ocenił(a) film na 6
enduroski

hah, moge sie zalozyc ze zonie sie podobal i po filmie spedzilo sie milo czas, to tez o czyms swiadczy

ocenił(a) film na 1
kamaopr90

niestety żonie także nie, obracamy się w kręgach BDSM od 15 lat - naszym zdaniem piekarz nie powinien robić przeszczepów serca, tak jak i Erika Mitchell nie powinna pisać książek o BDSM.

ocenił(a) film na 6
enduroski

rozumiem, kazdy ma inny gust. mam nadzieje ze w tym roku pojawi sie film godny uwagi i bedzie hojniejsza ocena

ocenił(a) film na 1
kamaopr90

generalnie zdarza mi się zawyżać oceny (1-2 punkty) jak uważam subiektywnie, że coś jest tego warte - tutaj ładnie wyglądajace spody stóp bohaterki jak czyta umowę - to zdecydowanie za mało na ponad 2h filmu :). wczoraj dałem filmowi Bogowie 10/10 :) pozdr

ocenił(a) film na 6
enduroski

hah, fetysze fetysze, no w ksiazce byly lizane, szkoda ze tego w filmie nie bylo.

ocenił(a) film na 1
kamaopr90

fakt - dałbym wyższą ocenę :) wszak mało rzeczy smakuje tak dobrze jak zadbane stopki uległej :)