PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Mam pytanie do osób które ogladaly w kinie. Mianowicie w obcinanej wersji nie jest pokazane co Ana odkryła czy jak to tam nazwać gdy Christian mial jej pokazac największy ból. Mógłby ktoś podpowiedzieć?:)

ocenił(a) film na 6
maaks816

Pewnie odkryła siniaki na du*pie :-D

ocenił(a) film na 5
maaks816

W wersji, którą oglądałam, a która była cenzurowana (chińska), było to pokazane. Zlał ją pasiorem tak, że aż płakała, obrzydziło ją to i zwiała od niego.

ocenił(a) film na 7
Mauretania

Dzięki dzięki:)

ocenił(a) film na 7
maaks816

Nie obrzydzila tylko przestraszyla (bolem i tym co Christian byl jej w stanie zrobic) i byla smutna z powodu tego ze go kocha i nie potrafi mu dac tego czego on pragnie. Dlatego odeszla. (Tak bylo w ksiazce przynajmniej)
Pozdrawiam c;

ocenił(a) film na 5
Tolkienist2105

Pytanie było o film, nie o książkę, a w filmie była wyraźnie obrzydzona jego zachowaniem. Na szczęście ten film się dość sporo różnił od koszmarnej, potwornej, grafomańskiej książki ; )

ocenił(a) film na 2
Mauretania

Czy była obrzydzona? No nie wiem, raczej bym powiedziała, że przestraszona. Dodatkowo moim zdaniem Ana przeżywała wewnętrzne rozdarcie między tym, że zakochała się w Christianie, a tym, że bała się tego, do czego on może być zdolny karząc ją za jakieś przewinienia.

ocenił(a) film na 5
Mauretania

Byla wystraszona,ze zlanie pasem moze go podniecac....Jak sam zreszta powiedzial, mogla przerwac w kazdym momencie a ona tego nie zrobila. Stad to 'nieporozumienie' ;)