Sympatyczny film, dobrze się ogląda, ja ubóstwiam urodę Hilary więc pewnie trochę cukierkuje :D
Połączenie "Diabeł ubiera się u Prady" oraz " Jak stracić chłopaka w 10 dni" na moje oko ;-)
Film tragicznie nudny. Schematyczny, a do tego główna bohaterka jest tak płytka, że aż skręca człowieka jak na nią patrzy.
Odradzam.
Uważam, że film nie jest aż tak tragiczny. Przyznaję jest dość przewidywalny, choć uważam, że od czasu do czasu można obejrzeć taki lekki film. A co do samej Hilary Duff, to rola faktycznie dość niedobrana.
ja ubóstwiam tego typu babskie filmy ale ten jest jednym ze słabszych. Uderzyło mnie podobieństwo do Wyznań Zakupoholiczki (praca w korporacji o której głowna bohaterka nie ma pojęcia ale w wyniku porównań do świata mody wszystko 'łapie'). Końcówka mnie zawiodła. Ogólnie film bardzo przewidywalny, ale z sympatii do Hillary i tego typu filmów daję 6/10 :)
ludzie ten film byl krecony dla stacji abc czego wy sie spodziewaliscie.... Jakiegos super wyszukanego scenariusza, drogich aktorow i czego tam jeszcze trzeba komedi do miana "dobrej"???