PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=545083}

Piękna i Teczka

Beauty & the Briefcase
2010
5,7 19 tys. ocen
5,7 10 1 19230
Piękna i Teczka
powrót do forum filmu Piękna i Teczka

7/10

ocenił(a) film na 7

Sympatyczny film, dobrze się ogląda, ja ubóstwiam urodę Hilary więc pewnie trochę cukierkuje :D

Połączenie "Diabeł ubiera się u Prady" oraz " Jak stracić chłopaka w 10 dni" na moje oko ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
namec2

Film tragicznie nudny. Schematyczny, a do tego główna bohaterka jest tak płytka, że aż skręca człowieka jak na nią patrzy.
Odradzam.

mwahahaha

Ale koleś na video konferencji mnie rozpieprzył

ocenił(a) film na 7
mwahahaha

Uważam, że film nie jest aż tak tragiczny. Przyznaję jest dość przewidywalny, choć uważam, że od czasu do czasu można obejrzeć taki lekki film. A co do samej Hilary Duff, to rola faktycznie dość niedobrana.

ocenił(a) film na 6
Valentina1

ja ubóstwiam tego typu babskie filmy ale ten jest jednym ze słabszych. Uderzyło mnie podobieństwo do Wyznań Zakupoholiczki (praca w korporacji o której głowna bohaterka nie ma pojęcia ale w wyniku porównań do świata mody wszystko 'łapie'). Końcówka mnie zawiodła. Ogólnie film bardzo przewidywalny, ale z sympatii do Hillary i tego typu filmów daję 6/10 :)

ocenił(a) film na 7
super_star2

własnie w tym filmie można znaleźć wiele podobieństw z innymi filmami.

Valentina1

ludzie ten film byl krecony dla stacji abc czego wy sie spodziewaliscie.... Jakiegos super wyszukanego scenariusza, drogich aktorow i czego tam jeszcze trzeba komedi do miana "dobrej"???

sisi421

Film zdecydowanie dla samotnych kobiet poszukujących ideału. Faceci nie oglądajcie tego!!!

namec2

Różne kupy widziałem ale ta jest jedną z rzadszych, no i ta głębia umysłu głównej bohaterki, porażające