Kto mógł być świnią razem z Gordonem i pomóc mu zabić Hoffmana
Wszyscy mówią że Brad i Ryan i to niby wytułmaczone jest,inni Daniel Matthews,a ja mam
przypuszczenia że Amanda i Adam,czemu?
tTa pierwsza świnia gdy łapali Hoffmana w 7,miała kobiecą sylwetkę,ten drugi już facet.
W żadnej części nie powiedzieli o tym że znaleźli ciało Amandy.
Adam pamiętacie jak Gordon powiedział że sprowadzi pomoc?Może on mu pomógł lub ktoś
inny?Wiem,wiem niby Amanda go udusiła,ale ile razy on był otruwany,zabijany?
A i wiecie że Adam miał łańcuch na lewej stopie,a w 7 miał na prawej,błąd reżyserów,chyba
nie..Może zrobią 8,i wyjaśnią nam to:D
A w ogóle sądzę że Adam to był eks,Amandy czemu?
Pamiętacie jak mówił coś w tym stylu
-Chodziłem z szaloną veganką,która zostawiła mnie bo stwierdziła że jestem zbyt nerwowy.
Albo pamiętacie jak Amanda płakała jak go dusiła i wsadzała do wanny?
Znamy jej charakter i wiemy że raczej by nie płakała przy byle kim:)
1.Amanda nie zyje
2.Matthews tez nie zyje
3.Hoffman nie zginał..jeszcze..pewnie wiecej dowiemy sie w 8 czesci..
ja uwazam ze piła 7 nie była wcale taka zła jako dopełnienie czesci, sczególnie koncówka...oczywiscie poza paroma dziwnymi momentami i rózowa krwia
... i sztucznymi woskowymi ciałami i przesadzonymi hektolitrami krwi gdy główny bohater rwie sobie zęby.
Spoiler jesli wgl 8 czesc wyjdzie ! Pod koniec 6 czesci po napisach jest scena jak amanda idzie do tej dziewczynki <jej ojcem jest ten co zabil Johna> To bardzo prawdopodobne ze Amanda zyje ale dla czego jej nie bylo w 7 to juz nie mam pojecia ?!
Jest to scena wycięta z 4 części filmu - miała stanowić uzupełnienie do sceny z 3 jak John wyprasza Amandę z sali bo chce zostać sam z Lynn. Ponadto wycięto wiele ciekawych scen z 4 jak np. rozwiązany motyw z kluczem (tym samym co Hoffman zamyka na końcu Strahma), z krzesłem Hoffmana podłączonym do prądu, misiem dla jego rzekomego dziecka i wiele innych - np. jak Hoffman wynosi tą dziewczynkę z magazynu i idzie do policjantów - scena jest dopiero w Saw5, a tak naprawdę miała być na końcu Saw4, wycięto ją i wklejono dopiero w 5 jako opening po pierwszej pułapce.