Jestem wielką fanką całej serii "saw", ale szczerze mówiąc od początku byłam przeciwna co do powrotu Gordona. jak wychodził z łazienki był cały blady, ledwo żył, to że by przeżył było bardzo mało prawdopodobne. a to że być może okaże się że Gordon pomagał Jigsawowi to już totalnie będzie spalone. Z jakiego powodu miałby niby to robić? Chyba że też Jigsaw 'pomógł mu' ;p Mimo wszystko da się to jakoś logicznie poskładać że Gordon mu pomagał, wystarczy spojrzeć na niektóre pułapki. Weźmy na ten przykład pułapka z okiem i luczem w 2 części. Albo z 4 części pułapka z drutami powbijanymi w ciało. Takie coś wymaga dużej precyzji i doświadczenia medycznego. Ale i tak nie jestem przekonana, wieść o powrocie Gordona nie zachwyciła mnie.
Mam nadzieję, że twórcy przyzywając Gordona do 7 części poskładali wszystkie fakty idealnie, tak żebym wiedziała że myliłam się pisząc słowa powyżej :)
z niecierpliwością czekam na 7 część i pozdrawiam wszystkich fanów serii :D
Trochę już przeczytałem spekulacji na temat naszego doktorka,większość wypisuje ze będzie on następca itd.Na prawdę tak uważacie,gdyby tak sie stało to było by to bez sensu a zęby gordon maczał w tym swoje ręce bo niby dlaczego.Po przeczytaniu fabuły strzelał bym ze będzie on w grupie starcia jako osoba która to przeżyła tyle ze to tez nagięte bo jigsa wyszedł za nim,a co sie stało dalej mam nadzieje ze wyjaśnia w tej części.
Oj, nie martw się. Na pewno wszystko jest tak wspaniale logicznie poukładane jak w poprzednich częściach...
on jest martwy a jak zyje to mi popsyuje radoche ktora mialem przez 6 czesci a tak na powaznie jesli okaze sie ze gordon przechodzac probe wstapil do elite club pana ukladanki to zapewne film nie skaczys ie na 7 partach bo jesli zginie hoffman( niech ze ktos go zabije bo jak nie to nasle na niego armie wyglodnialych bialych kroliczkow) to jest pewne ze gordonek by sie bawil jak to jest zrobione z nowymi ludzmi. ale tak nie bedzie:P bo gordon jesli przezyje to musi szybko zginac tak jak bylo z panem detektywem ktory zginal w dosyc szybki sposob od kostki lodu ( nie tylko titanic zginal od kostki lodu ale tez pan detektyw)Plakaty sa dosyc dobrze zrobione szkoda jednej rzeczy jesli tu ma sie wszystko wyjasnic to mam pytanie co wyjasniali przez wczesniejsze 6 czesci:D?czekam jak co roku ale jak ja to mowie im dalej w las tym ciemniej 6 mnie troche zawiodla a to dlatego ze jill kiepska pulapke zrobila bo hoffman uciekl i kicha bo w 7 bedzie sie mscil na jill i tak dalej i dalej.Gordon nie bedzie gral bedzie to retopspekcja w ktorej ukaza losy co sie stalo jak wylaz z kibla rAczej on nie moze zabijac z 1 noga!!! no chyba ze jest super utalentowany by sie nauczyc w tak krotkim czasie chodzic w potezie :)
Jill nie zrobiła żadnej pułapki, tylko załozyła ją Hoffmanowi. To była pułapka Amandy, a poza tym Hoffman także był konstruktorem pułapek i wiedział jak one są robione, a co z tym zwiazane wiedział też jak się z nich wydostać.