Część 7 to porażka po całości. W porównaniu do poprzednich części to jest kpina.
Jedyny ciekawy motyw w tej cześć był z Dr. Gordonem dlatego daje 3/10
Oglądałam chyba 5-kę, jak Strahm wziął te teczki czy coś z ofiarami Jigsawa to zobacz kto był wypisany na kartonikach i datę oraz godzinę :) Skoro napisali tam tych trzech panów, to czemu w 7 widać ich ciała w ostatniej pułapce? i44 kropka tinypic kropka com/2r5x841.jpg (zamiast "kropka" wpiszcie "." Chyba każdy się domyśli :)
Przecież w 7 ostatnia pułapka była z podciąganiem na hakach dla pana , który twierdził , że jest ofiarą . Nie widziałem tam ciał :P
Chodzi mi o ostatnią w Pile 7, czyli Jak Gordon zamknął Hoffmana -.- OSTATNIĄ W FILMIE
Bathroom trap- Adam, Zep i ten z "Saw 2" były tam ich ciała a na obrazku widać, że niby je odnaleziono jak i Gordona
Faktycznie jakieś niedociągnięcie. Policja nie zostawiła by tak ciał ... Chociaż z jednej strony możliwe , że Gordon zgłosił policji o pozostałych ofiarach ale nie powiedział gdzie one są . Nie policzyłem tej ostatniej sceny jako pułapki bo w sumie to nie wyglądało już na to . Gordon go zamknął nie dając mu jakiejkolwiek szansy na uwolnienie :P
:D nie mam pojęcia, ale to Gordona jako ofiarę <umarlaka czy jakoś tak> by nie policzyli i nie wpisali gdyby zgłosił :D A co do Hoffmana to jak by była 8 to Hoffman na pewno znalazł by jakiś klucz lub miał go przy sobie... albo też wie gdzie jest tajemne przejście xDD
Taa , nie wykluczone , że by coś wymyślił :) Co do tych akt ofiar Piły to nie koniecznie musiały być one martwe dlatego Gordon i żyje ,i jest wpisany :P
I jeszcze rok zgonu lub ofiar które wyszły: Amanda umarła wcześniej niż Adam? xD Bo przy Amandzie pisze 04.02.03 12:30 a u Adama 03.02.09 17:45, nie rozumiem tego xD
Tam raczej chodzi nie o datę zgonu , tylko o datę odnalezienia tych ofiar. A żeby nazywać ich ofiarami Piły to nie koniecznie musieliby być martwi :)