Super, poprostu klasyka gatunku. Horror jest po to aby sie bac
Przepraszam, że napisałem ten sam komentarz 3 razy ale to wynik błędów które mi wyskakiwały podczas próby dodania komentarzu po raz pierwszy. Jeszcze raz przepraszam mam nadzieje że mi wybaczycie :P
Spoko, filmweb często miewa takie "zawiechy". Ogólnie moje zdanie jest takie, że Piła to miks horroru z thrillerem, który w połączeniu z zakręconą fabułą ogląda się bardzo przyjemnie. jeszcze słówko odnośnie poziomu dyskusji w tematach. Zdaje sie, że im do wyższej kategorii wiekowej przypisany jest dany film tym większa ilośc dzieci się przy nim udziela. Czy już nie można po prostu wyrazić swojej opinii w kulturalny sposób, tylko wiecznie jechać po innych?
" 10/10 piła jest dla ludzi inteligentnych", "Super, po prostu klasyka gatunku. Horror jest po to aby się bać", "thriller psychologiczny"?????????????????????????????????.
HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Wspaniałe poczucie humoru nie zależnie od tego, czy temat był czystą prowokacją, czy też autor tematu jest skończonym kretynem.
Ps. Dla mnie klasyką horrorów jest "Obcy" i "Coś". A czy "Piła II" i jej kolejna części są horrorami? Tego nie wiem. Wiem natomiast, że cała seria "Pił" (Ok poza pierwszą częścią) to WIELKIE GÓWNO przez duże G. Serio. To nie jest żadna prowokacja z mojej strony.
DEL VERES - MŁOT NA FANÓW PIłY II I TYM PODOBNEGO GÓWNA
" 10/10 piła jest dla ludzi inteligentnych", "Super, po prostu klasyka gatunku. Horror jest po to aby się bać", "thriller psychologiczny"?????????????????????????????????.
HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Wspaniałe poczucie humoru nie zależnie od tego, czy temat był czystą prowokacją, czy też autor tematu jest skończonym kretynem.
Ps. Dla mnie klasyką horrorów jest "Obcy" i "Coś". A czy "Piła II" i jej kolejna części są horrorami? Tego nie wiem. Wiem natomiast, że cała seria "Pił" (Ok poza pierwszą częścią) to WIELKIE GÓWNO przez duże G. Serio. To nie jest żadna prowokacja z mojej strony.
DEL VERES - MŁOT NA FANÓW PILY II I TYM PODOBNEGO GÓWNA