Ciekawa jestem czemu ci aktorzy grają w tego rodzaju filmów. Czy zachęca ich duża ilosc pieniędzy za role czy jak ? bo chyba są troche walnięci ze chcą grac taką postac, ktora ma odciąc sobie noge, wydlubac skore, oko blee. Wezcie w zyciu bym nie zagrala takiej roli. naprawde nie wiem jak ci aktorzy pozniej zyja z taka mysla ze miliony ludzi widzieli jak odstrzelono im głowe.. (wiem ze to fikcja, ale jednak to sie jakby dzieje) Albo najgorsze zagrac takiego pana układanke weeescie ludzie
rola jigsawa była najlepsza rolą... powinien dostac za to oscara, naprawde...
wiec nie wiem co w tym takiego jest bleee :/ Nie miał na sobie różowego paska czy koszulki z numerkiem? :| Sorry, ale twoja wypowiedź jest z deka płytka.. ;/
Bo twoja nie: "rola jigsawa była najlepsza rolą... powinien dostac za to oscara, naprawde..." - obejrzyj trochę dobrego kina, a dowiesz się kto powinien otrzymać Oscara.
Pozdrawiam
Moja droga, to Ty powinnaś otrzymać Oscara - w kategorii "Najzabawniejsza wypowiedź stycznia" :) Ale nie gniewam się na Ciebie - wyczuwam bowiem w Twojej wypowiedzi tyle szczerości, że grzechem byłoby takie wynurzenia krytykować. Rozczuliłaś mnie do łez. Bez kitu...
EEEEheheheheheheeeeeheheheehee . "rola jigsawa była najlepsza rolą... powinien dostac za to oscara, naprawde...". Trudno, gusta są różne, dla mnie to on raczej sprawiał dobrotliwe niż straszne wrażenie, ale co tam, nie będę się czepiał, jestem dziś w dobrym humorze i pozytywnym nastawieniu do świata.
No i właśnie dlatego nie nadajesz sie na aktorke-a co w tym dziwnego???
Ja nie widze w tym NIC dziwnego-to sa AKTORZY! Więc oni tylko wcielają sie w role.Kompletnie cie nie rozumiem.Co z tego ze w filmie ktos umarl? To tylko film.A oni to są aktorzy i tylko grają-co to ma do rzeczy?